Financieel Medewerker

Hebben cijfers geen geheimen voor jou?

Sapias Holding B.V. is een holding te Bonaire (Caribisch Nederland), waarin verschillende bedrijven zijn ondergebracht, in de duikwereld en hotellerie.

Voor onze centrale afdeling Accounting zijn wij per direct op zoek naar een
accurate, betrouwbare en ervaren

Financieel medewerk(st)er (HBO)

De afdeling Accounting is gesitueerd te Buddy Dive Resort Bonaire. De afdeling fungeert op financieel en (salaris)administratief gebied als shared services center voor alle bij de holding behorende bedrijven. Het accounting team bestaat momenteel uit vijf personen; onder de verantwoordelijkheid van de Financial Controller.

Wat zijn de verantwoordelijkheden?

Je verwerkt en controleert financiële informatie uit het hotelmanagementsysteem. Je verzorgt de financiële administratie van verschillende bedrijven waarbij je in- en verkoopfacturen en bankmutaties boekt.

Tevens verricht je werkzaamheden op het gebied van administratieve organisatie en genereer je periodiek managementinformatie. Inzicht in en ervaring met dergelijke (inrichtings)processen is een pré.

Deze functie vereist van jou:

  • Minimaal een afgeronde administratief financiële MBO-opleiding met aantoonbare werkervaring op HBO-niveau).
  • Minimaal één jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de hotelbranche.
  • Cijfermatig en analytisch sterk. Tevens ben je een teamspeler, flexibel, proactief en discreet.
  • Uitstekende beheersing van het MS Office pakket – met name Excel.
  • Gedegen kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Bij voorkeur ervaring in Unit4 Wholesale.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een veelzijdige fulltime functie met doorgroeimogelijkheden in een dynamische en bovenal prachtige werkomgeving, in een informele setting, met diverse personele voordelen binnen de organisatie.

Zijn dit jouw kwaliteiten?

Dan  nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Neem hiervoor contact op met onze afdeling Human Resources tel. (+599) 717 5080 ext 3114/3115. Graag ontvangen wij een sollicitatiebrief voorzien van uitgebreide motivatie en CV per email: humanresources@sapiasbv.com

Leave a comment