Docent Papiamentu

SGB is voor het schooljaar 2019/2020 op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame

Docent Papiamentu 2de graads

0,5-0,8 fte voor Liseo

Scholengemeenschap Bonaire (SGB) zet zich in om de unieke talenten van elke leerling en student te stimuleren door een omgeving te creëren waarin de persoon zich kan ontwikkelen tot een zelfstandig functionerend individu, toegerust op een dynamische samenleving.

 

SGB biedt een samenhangend geheel van voorzieningen op het gebied van het voortgezet- en beroepsonderwijs en begeleiding van leerlingen en studenten op Bonaire.

Wat ga je doen?

Je verzorgt interessante uitdagende lessen. Je motiveert, inspireert en stimuleert leerlingen tot het leren leren, speelt in op de leefwereld van leerlingen en begeleidt leerlingen met leer- en gedragsvraagstukken. Je initieert, in overleg met jouw team, structurele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen.

Je bevordert de sociale en persoonlijke ontwikkeling creëert samen met je collegae een veilig leer- en leefklimaat. Je levert uiteraard een positieve bijdrage aan jouw team en onderwijsontwikkeling en coacht collegae om samen de teamdoelen te bereiken.

Wat vragen wij van je?

Je hebt een relevante HBO opleiding voltooid en beschikt over minimaal een tweedegraads lesbevoegdheid Papiamentu.

Je hebt alles organisatorisch goed geregeld en uiteraard ben je pedagogisch en didactisch sterk waardoor je ook goed kunt differentiëren. Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel. Je integreert jouw 21 st century skills in de lessen. Bij voorkeur heb je minimaal drie jaren leservaring als 2de graads docent Papiamentu met ervaring in het geven van lessen aan de examenklassen MAVO.

Wat bieden wij?

Je werkt hoofdzakelijk voor het MAVO team. Dit is een klein team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Als docent word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken die je vervult (schaal LB met een max. van 3927 USD bruto of al naar gelang de werkervaring schaal LC met een max van 4460 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering.

We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren. 

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk zondag 9 juni 2019. Door op de beneden vermelde link te drukken (of te kopiëren in de internet-adresbalk) word je doorverwezen naar onze Sollicitanten Self Service met verdere instructies om te solliciteren.

https://werkenbij.sgbonaire.info

 

Heb je vragen, neem dan contact op met de Unit Directeur van Liseo Boneriano; mw. L.Hercules :

Tel +599 717 8120 extensie toestel 306 of: Lilianne.Hercules@sgbonaire.com

Let wel: de sollicitatiebrieven en CV’s dien je via de link in te leveren en niet te richten aan de unit directeur.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *