Docent Spaans

Stichting Scholengemeenschap Bonaire is vanaf 1 november 2019 vanwege vervanging tijdens zwangerschap op zoek naar een

Docent Spaans

voor de Units VMBO (0,71fte) en MBO (0,29 fte)

Scholengemeenschap Bonaire (SGB) zet zich in om de unieke talenten van elke leerling en student te stimuleren door een omgeving te creëren waarin de persoon zich kan ontwikkelen tot een zelfstandig functionerend individu, toegerust op een dynamische samenleving.

SGB biedt een samenhangend geheel van voorzieningen op het gebied van het voortgezet- en beroepsonderwijs en begeleiding van leerlingen en studenten op Bonaire.

Wat ga je doen?

Je verzorgt interessante uitdagende lessen Spaans aan de leerlingen.  Je motiveert, inspireert en stimuleert hen tot het leren leren, speelt in op de leefwereld van leerlingen en begeleidt leerlingen met leer- en gedragsvraagstukken. Je bevordert de sociale en persoonlijke ontwikkeling creëert samen met je collegae een veilig leer- en leefklimaat. Je levert uiteraard een positieve bijdrage aan jouw team en onderwijsontwikkeling en helpt collegae om samen de teamdoelen te bereiken.

Wat vragen wij van je?

Je beschikt bij voorkeur over een tweedegraads lesbevoegdheid voor Spaans. Je hebt alles organisatorisch goed geregeld en je bent pedagogisch en didactisch sterk waardoor je ook goed kunt differentiëren. Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding, en je bent creatief naar het zoeken naar mogelijkheden om je lessen zo goed mogelijk te structureren op Bonaire. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel. Je begeleidt de leerlingen als mentor en hebt hier bij voorkeur ervaring in. Je integreert jouw 21st century skills in de lessen en kan door jouw beroepservaring snel de link leggen tussen theorie en praktijk. Je hebt passie voor jouw vak en straalt die passie uit. Bij voorkeur heb je minimaal drie jaren leservaring.

Wat bieden wij?

Je werkt in een team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Als docent wordt je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de ervaring die je hebt en de functie en taken die je vervult schaal LB met een max. van 3927 USD bruto en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering. Dit betreft een aanstelling in verband met zwangerschapsvervanging.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 18  september 2019.  Door op de beneden vermelde link te drukken (of te kopiëren in uw adresbalk) wordt u doorverwezen naar onze Sollicitanten Self Service met verdere instructies om te solliciteren.

https://werkenbij.sgbonaire.info

Heb je vragen, neem dan contact op met de Unit Directeur van het VMBO; dhr. F. Pieter :

Tel +599 715 7241 of: Francis.Pieter@sgbonaire.com.

Let wel: de sollicitatiebrieven en CV’s dien je via de link in te leveren en niet via het e-mail adres van  de unit directeur.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *