Vacancies at Bonaire International Airport

Vacature Manager Onderhoud Airside (m/v)

Flamingo Airport is de belangrijkste toegangspoort van Bonaire voor de inwoners, de economie en het toerisme. De organisatie Bonaire International Airport (BIA N.V.) is verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van de luchthaven. BIA staat voor grote uitdagingen in onderhoud en vervanging van de luchthaveninfrastructuur ten behoeve van het vliegverkeer. Het werken aan de verdere ontwikkeling van de luchthaven maakt het boeiend om bij BIA te werken.

Het onderhoud van de luchthaveninfrastructuur maakt deel uit van het veiligheidsmanagementsysteem van de luchthaven en wordt regelmatig ge-audit door de Inspectie Leefomgeving en Transport. Ook de vastlegging, borging en compliance van het airside gerelateerde onderhoud heeft een professionalisering slag nodig. Daarom zijn we op zoek naar een:

Manager Onderhoud Airside (m/v)

We zijn op zoek naar een enthousiaste professional  die weet hoe plannen en ideeën vanaf de tekentafel gerealiseerd kunnen worden naar een projectmatige uitvoering.

Je bent ook belast met planmatig proactief en correctief onderhoud, onderhoudscontracten en je weet de wettelijke eisen te vertalen naar de praktijk.

Samen met je collega’s bespreek je de werkzaamheden, planning, uitvoering en geef je ook advies. Daarnaast houd je een goed en gedegen overzicht bij ten behoeve van de Inspectie en draag je mede zorg voor de instandhouding van de certificering van de luchthaven. De luchtvaart is een dynamische wereld en daarom vind je het een uitdaging om je daarin te bewegen. Dit vraagt een brede belangstelling en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Opleiding, kennis en ervaring:

  • HBO opleiding zoals Civiele techniek of vergelijkbaar;
  • Ruime werkervaring (3-5 jaar);
  • Ervaring met kwaliteitssystemen;
  • Ervaring met audits en inspecties;
  • Ervaring met veiligheidsmanagement;
  • Kennis van (internationale) wet en regelgeving betreffende luchthavens en onderhoud;
  • Kennis en ervaring met (het opstellen van) onderhoudsplannen, planningen en grote projecten;
  • Sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden, mondeling en schriftelijk in het Nederlands en Engels.Is nooit in aanraking geweest met justitie en heeft geen strafblad.
  • Direct beschikbaar

Wij bieden een boeiende en uitdagende functie binnen een interessante organisatie met een hecht team en prettige werksfeer. De salariëring is conform waardering en aangevuld met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Uw schriftelijke sollicitatie inclusief CV kunt u uiterlijk 24 augustus 2020 bij Bonaire International Airport indienen per e-mail en verzenden naar vanessa.tunk@flamingoairport.com. Een antecedenten onderzoek en medische keuring maken deel uit van de selectie procedure. Sollicitatie gesprekken zullen gepland worden op 25 en 26 augustus 2020.

Leave a comment