Docent Sport en Beweging

Stichting Scholengemeenschap Bonaire is per 1 augustus 2019 op zoek naar een

Docent Sport en Beweging

(1 fte) voor de unit MBO

Scholengemeenschap Bonaire (SGB) zet zich in om de unieke talenten van elke leerling en student te stimuleren door een omgeving te creëren waarin de persoon zich kan ontwikkelen tot een zelfstandig functionerend individu, toegerust op een dynamische samenleving.

SGB biedt een samenhangend geheel van voorzieningen op het gebied van het voortgezet- en beroepsonderwijs en begeleiding van leerlingen en studenten op Bonaire

Wat ga je doen?

Je verzorgt interessante uitdagende lessen aan oa. de studenten van de opleiding Sport en Bewegen. Je motiveert, inspireert en stimuleert deze studenten die zich willen bekwamen in jouw vakgebied (!) tot het leren leren, speelt in op de leefwereld van leerlingen en begeleidt leerlingen met leer- en gedragsvraagstukken. Je initieert, in overleg met jouw collegae en jouw team, structurele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen.

Je bevordert de sociale en persoonlijke ontwikkeling creëert samen met je collegae een veilig leer- en leefklimaat. Je levert uiteraard een positieve bijdrage aan jouw team en onderwijsontwikkeling en helpt collegae om samen de teamdoelen te bereiken.

Wat vragen wij van je?

Je hebt een relevante HBO opleiding voltooid (ALO) en beschikt daardoor over een eerstegraad lesbevoegdheid (voor Lichamelijke opvoeding).

Je hebt alles organisatorisch goed geregeld en je bent pedagogisch en didactisch sterk waardoor je ook goed kunt differentiëren. Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt affiniteit met niveau 2 studenten, spreekt Papiaments of hebt de drive om het Papiaments te leren. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding, en je bent creatief naar het zoeken naar mogelijkheden om je lessen zo goed mogelijk te structureren op Bonaire. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel. Je begeleidt de leerlingen bij hun BPV en hun Studieloopbaan. Je integreert jouw 21st century skills in de lessen en kan door jouw beroepservaring snel de link leggen tussen theorie en praktijk. Je hebt passie voor jouw vak en straalt die passie uit. Bij voorkeur heb je minimaal drie jaren leservaring met ervaring in het MBO. Het is een pre als je ook andere sportspecialisaties hebt. Je bent tevens bereid, indien nodig, om andere vakken te onderwijzen waarin je ook bekwaam bent.

Wat bieden wij?

Je werkt in een team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Als docent wordt je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de ervaring die je hebt en de functie en taken die je vervult (schaal LB met een max. van 3927 USD bruto) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering.

We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s per mail uiterlijk 26 april as.  Door op de beneden vermelde link te drukken (of te kopiëren in uw adresbalk) wordt u doorverwezen naar onze Sollicitanten Self Service met verdere instructies om te solliciteren. Gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 6 mei 2019.

https://werkenbij.sgbonaire.info

Heb je vragen, neem dan contact op met mw. Ariadna Timp , Teamleider Sport en Beweging  van MBO:

Tel +599-7178120 extensie toestel 146 of: ariadna.timp@sgbonaire.com

Reacties vanuit omringende (ei)landen en Europees Nederland worden gewaardeerd en in de procedure meegenomen. De instructietaal is Nederlands. De Scholengemeenschap Bonaire werkt vanuit het Nederlandse onderwijssysteem en hanteert bijvoorbeeld de Wet Beroepen in het Onderwijs. Wil je een stap maken in jouw loopbaan en een uitdaging aangaan op Bonaire schroom dan niet om te reageren!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *