Verpleegkundige Thuiszorg

Fundashon Mariadal is een dynamische zorginstelling op Bonaire. In een Caribisch – Nederlandse omgeving leveren wij zorg- en dienstverlening op Europees – Nederlands niveau aan zorgvragers in de klinische, poliklinische, ambulante- en thuissituatie.

Onze  ruim 650 medewerkers leveren het overgrote deel van de medische zorg op het eiland.  

Wij zijn op zeer korte termijn op zoek naar een:

Thuiszorg verpleegkundige

 

Dit ga je doen

Ter versterking van ons team zijn wij op zeer korte termijn op zoek naar een verpleegkundige voor de afdelinge Thuiszorg (Wijk & Gezinszorg). In de functie van verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten conform het zorgplan. In samenwerking met je collega’s stel je het zorgplan op en organiseer/ plan je de dagelijkse zorg rondom toegewezen cliënten.

Hierbij is het essentieel dat je zorgt voor een correcte rapportage in het zorgdossier en juiste informatieoverdracht naar collega’s, medewerkers en familieleden. Naast de verpleegtechnische handelingen en ondersteuning die je biedt bij ADL activiteiten besteed je ook aandacht aan het psychische en sociale aspect. Veranderingen in de cliëntsitutie signaleer en rapporteer je tijdig en bij complexe verpleegkundige/ acute situaties weet je snel te handelen en schakel je indien nodig een dienstdoende verpleegkundige, arts of andere discipline in.

Dit neem je mee:

  • Je hebt een diploma verpleegkundige op HBO-V/ MBO 4 niveau.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
  • Je kan gemakkelijk zowel mondeling als schriftelijk informatie verstrekken aan; cliënten, hun familie en medewerkers.
  • Je werkt conform protocollen.
  • Je bent betrouwbaar, geduldig en je hebt een goed inlevingsvermogen.
  • Je kan goed systematisch en gestructureerd werken en signaleert/rapporteert tijdig veranderingen in de cliëntsituatie.
  • Je beheerst de talen Nederlands en Papiaments. Spaans en Engels is een pré.

Wat bieden wij?

De functie van Verpleegkundige is ingedeeld in Functiegroep 40 met een salaris van minimaal
$ 2.374,00,- en maximaal $ 3.211,- bruto per maand op basis van een 40 urige werkweek. Een pensioenregeling, een 13e maand, vakantiegeld en 20 vakantiedagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Sharleen Kraaijveld via Email: sollicitaties@fundashonmariadal.org.

Als je je herkent in deze functie en je bent enthousiast, dan nodigen we je uit om je sollicitatiebrief en c.v. met kopieën van diploma’s vóór 26 november 2021 te uploaden via onze website www.werkenbijfundashonmariadal.nl

Branche: Zorg / Welzijn
Functiegroep: Medisch / verzorging
Werk / Denkniveau: MBO
Leidinggevend: Nee
Vereiste talenkennis: NederlandsPapiaments
Vacature gaat in per : 15/11/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: Fundashon Mariadal
Plaats: Bonaire

SGB is per direct op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame administratief medewerker voor de leerling-administratie  (1 fte) van  Liseo Boneriano

Wat ga je doen?

De medewerker (leerling)administratie verricht administratieve werkzaamheden, het leerlingvolgsysteem en de examenadministratie. De medewerker is vraagbaak voor leerlingen, ouders, personeel en derden voor algemene informatie over de school. Deze functie is praktisch uitvoerend en vraagt een collega met energie en enthousiasme. Zo neem jij de eerste lijn telefoontjes aan, van bijvoorbeeld ouders/verzorgers die een vraag hebben. Je voert gegevens in Magister (leerlingvolgsysteem) wat uiteraard de nodige accuratesse van je vraagt. Je verwerkt in het systeem een correcte en volledige opbouw van de dossiers en zal er een eventuele vervolg actie aan moeten volgen. Ook sta jij paraat voor eventuele vragen over lessen, boeken en beheer jij de correspondentie aan ouders, leerlingen en collega’s. Als aanspreekpunt voor zowel ouders en leerlingen weet jij wat er speelt in de school. 

Wat vragen wij van je?                                                                                                                                                                                            Je hebt minimaal een voltooide MBO-opleiding en enkele jaren administratieve ervaring bij voorkeur op een school. Je kunt snel schakelen en dan nog steeds accuraat werken. Je beschikt over uitstekende kennis van het Nederlands in woord en geschrift;. Je hebt affiniteit met de doelgroep: jongeren tussen 12-18 jaar. Je bent een organisatorisch talent. Je bent goed in het werken met Microsoft Office pakket, met name Excel. Je bent bereid je kennis uit te breiden door middel van cursussen. Kennis en ervaring met Magister heeft een sterke voorkeur.

Wat bieden wij?

Je komt te werken met één collega van de leerling-administratie met wie je nauw samenwerkt. Als administratief medewerker word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal 5 met een max. van 2152 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering. We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 17 oktober 2021. Rechtsboven aan deze pagina vind je een knop waarmee je kan solliciteren. Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma’s achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.

Heb je vragen, neem dan contact op met mw. B. Sol,  Unit-Directeur van Liseo Boneriano: Tel +599-7157780 of: Barbara.Sol@sgbonaire.com.

Vacature gegevens

17-09-2021
17-10-2021
39,50
Bepaalde tijd
1,00
01-10-2021
Schaal 05