Patrouille

Bo ke hasi ideanan realidat i sigum Krese? Bo tin gana pa enkará un desafio nobo? Delta Security & Hospitality ta un kompania di siguridat ehemplar situá na Boneiru i aktivo na Boneiru i Kòrsou. Nos klientenany ta konsisti di entre otro hotèl, skolnan, instansianan di kuise medio i negoshinan privà.

Komo patrouille bo la ta responsabel pa differente post i e servisio di siguridat ku ta ser duná, huntu sòru ku tur post tin un bewaker. Bo lo registrá kambionan den skèdjel huntu ku bo hehe. Bo ta monitoreá alarma i bo ta hasi e response di esaki huntu ku e registration. Bo ta asisti ku transport di balon i bo ta sòru pa un cambia di warda limpi.

Bo kompetensianan:

 • Bo ta papia Hulandes, Ingles I Papiamentu
 • Flèksibel
 • Bo por hèndel strès
 • Fuerte konvikshon pa transmití
 • Un teamplayer
 • Bo tin reibeweis B
 • Bo tin un Deklarashon di Bon Kondukta (VOG) òf bo por pidi unu.
 • Bo ta dispuesto pa sigue e kurso di patrouille Tambe bo por indentifiká i antisipá problemanan i bo por sulushoná nan trankil i kompetentemente.

Bo tin:

 • Nivel di MBO pa trata i pensa –
 • Eksperiensia den un funshon similar
 • Estudio di “Beveiliger niveau 2”

Kiko nos ta ofrese bo?

 • Un funshon interesante den e sektor di siguridat den un kompania ku ta den kresimentu
 • Un ambiente laboral informal yen di desapoyó.
 • Traha huntu ku koleganan ku ta hasi nan trabou ku pashon I orguyo apresio.
 • Un kompensashon apropiá p’e kontribushon ku bo ta duna pa nos kresimentu.

Mas informashon òf bo tin interes? Turma kontakto ku mos nos departamento di rekursonan humano via telefoon òf whatsapp +599 701-4150 of mail je cv naar rayen@deltasecuritybonaire.com

Branche: Zakelijke dienstverlening
Functiegroep: Productie
Werk / Denkniveau: MBO
Leidinggevend: Nee
Vereiste talenkennis: EngelsNederlandsPapiaments
Vacature gaat in per : 08/10/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: Delta Security & Hospitality
Plaats: Bonaire

SGB is per direct op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame administratief medewerker voor de leerling-administratie  (1 fte) van  Liseo Boneriano

Wat ga je doen?

De medewerker (leerling)administratie verricht administratieve werkzaamheden, het leerlingvolgsysteem en de examenadministratie. De medewerker is vraagbaak voor leerlingen, ouders, personeel en derden voor algemene informatie over de school. Deze functie is praktisch uitvoerend en vraagt een collega met energie en enthousiasme. Zo neem jij de eerste lijn telefoontjes aan, van bijvoorbeeld ouders/verzorgers die een vraag hebben. Je voert gegevens in Magister (leerlingvolgsysteem) wat uiteraard de nodige accuratesse van je vraagt. Je verwerkt in het systeem een correcte en volledige opbouw van de dossiers en zal er een eventuele vervolg actie aan moeten volgen. Ook sta jij paraat voor eventuele vragen over lessen, boeken en beheer jij de correspondentie aan ouders, leerlingen en collega’s. Als aanspreekpunt voor zowel ouders en leerlingen weet jij wat er speelt in de school. 

Wat vragen wij van je?                                                                                                                                                                                            Je hebt minimaal een voltooide MBO-opleiding en enkele jaren administratieve ervaring bij voorkeur op een school. Je kunt snel schakelen en dan nog steeds accuraat werken. Je beschikt over uitstekende kennis van het Nederlands in woord en geschrift;. Je hebt affiniteit met de doelgroep: jongeren tussen 12-18 jaar. Je bent een organisatorisch talent. Je bent goed in het werken met Microsoft Office pakket, met name Excel. Je bent bereid je kennis uit te breiden door middel van cursussen. Kennis en ervaring met Magister heeft een sterke voorkeur.

Wat bieden wij?

Je komt te werken met één collega van de leerling-administratie met wie je nauw samenwerkt. Als administratief medewerker word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal 5 met een max. van 2152 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering. We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 17 oktober 2021. Rechtsboven aan deze pagina vind je een knop waarmee je kan solliciteren. Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma’s achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.

Heb je vragen, neem dan contact op met mw. B. Sol,  Unit-Directeur van Liseo Boneriano: Tel +599-7157780 of: Barbara.Sol@sgbonaire.com.

Vacature gegevens

17-09-2021
17-10-2021
39,50
Bepaalde tijd
1,00
01-10-2021
Schaal 05