docent Zorg en Welzijn MBO

SGB is per direct op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame docent Zorg en Welzijn (0,8 – 1 fte) op de unit MBO

Wat ga je doen?

Je verzorgt interessante en uitdagende agogische lessen bij de opleidingen (gespecialiseerd) pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Je motiveert, inspireert en stimuleert studenten, speelt in op hun leefwereld begeleidt studenten met leer- en gedragsvraagstukken. Je bevordert de sociale en persoonlijke ontwikkeling, creëert samen met jouw collegae een veilig leer- en leefklimaat. Je levert een  positieve bijdrage aan jouw team en onderwijsontwikkeling.

Op het MBO worden studenten heel praktisch opgeleid voor een beroep in de kinderopvang. Als branchedocent probeer je daar tijdens je lessen op in te spelen. Het begeleiden van studenten in de beroepspraktijk en/of tijdens hun studie als studieloopbaanbegeleider, kan deel uit maken van jouw takenpakket. Je kunt ook ingezet wordt bij de examinering in de praktijk.

Het MBO biedt BOL en BBL-opleidingen aan in bovengenoemde richting.

Wat vragen wij van je?

Je hebt een relevante HBO leraren opleiding richting Zorg en Welzijn voltooid of je bent in bezit van een Pedagogisch Getuigschrift met aantoonbare relevante werkervaring en afgeronde verwante  HBO vooropleiding.

Op het MBO geef je lessen aan verschillende groepen verschillende niveaus. Daarvoor moet je pedagogisch en didactisch sterk zijn en ook goed kunnen differentiëren. Je kunt voor de studenten een duidelijke structuur aanbrengen en kunt zaken zoals examens goed organiseren. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel. Je gebruikt verschillende werkvormen en technologie in de lessen.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een klein team dat nauw samenwerkt in een goede sfeer en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de studenten.  Als docent word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer.

We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal LB met een max. van 3927 USD bruto  bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals  een eindejaarsuitkering. We starten met een tijdelijk contract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s per mail uiterlijk 19 oktober. Door op de beneden vermelde link te drukken  (of te kopiëren in uw adresbalk) word je doorverwezen naar onze Sollicitanten Self Service met verdere instructies om te solliciteren.

https://werkenbij.sgbonaire.info

Heb je vragen, neem dan contact op met mw. Liset de Keijzer , Unit Directeur van MBO: Tel +599-7157721  of: Liset.de.keijzer@sgbonaire.com

Vacature gegevens

05-10-2021
19-10-2021
41,50
Bepaalde tijd
1,00
20-10-2021
Schaal LB