Radiodiagnostisch laborant

Spreekt dit jou aan?

Je werkt een periode van minimaal één jaar werken op dit mooi eiland. Een onvergetelijke uitdaging waarbij je unieke werkervaring op kan doen!

Jouw nieuwe baan

Een fulltime baan in het enige ziekenhuis op het eiland Bonaire, Fundashon Mariadal. Hier worden diverse basisspecialismen uitgeoefend door residentiële en bezoekende medisch specialisten uit Curaçao, Aruba en Nederland.

Als radiodiagnostisch laborant controleer je de onderzoeksaanvraag in relatie tot de (medische) gegevens van de patiënt en overleg je, indien nodig, met de arts of specialist omtrent het juiste radiologische onderzoek. Je treft voorbereidingen voor het onderzoek en verricht verpleegtechnische handelingen, zoals het klaarzetten van de juiste contrastmiddelen en medicatie en het klaarleggen van gegevens voor specialisten.

Ook informeer en instrueer je de patiënt met betrekking tot het onderzoek en positioneert de patiënt, rekening houdend met diens conditie en mogelijkheden. Je voert radiologische onderzoek uit (zoals buggy, echo en CT-scan) en bewaakt de patiënt gedurende het onderzoek. Verder houd je de gebruikte apparatuur schoon, voert kwaliteitscontroles uit en signaleert afwijkingen of defecten. Het team bestaat uit twee radiodiagnostisch laboranten en twee assistenten.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde opleiding tot radiodiagnostisch laborant.
  • Minimaal een jaar werkervaring binnen een ziekenhuis.
  • Ervaring met buddy, echo en CT.
  • Beschikbaarheid van minimaal twaalf maanden.
  • Een dosis enthousiasme voor deze onvergetelijke uitdaging!

Arbeidsvoorwaarden

  • Retourticket Nederland – Bonaire.
  • Huisvesting voor de eerste twee maanden.
  • Salaris conform de cao van het ziekenhuis.
  • Begeleiding van sollicitatie tot aankomst op Bonaire.

Jouw nieuwe werkplek

Bonaire ligt in het Caribische gebied en is een bijzondere gemeente binnen Nederland. Samen met de eilanden Saba en Sint-Eustatius worden de BES-eilanden ‘Caribisch Nederland’ genoemd. Ons Caribische team informeert, ondersteunt en voorziet jou van alle informatie over het wonen, werken en leven in het Caribisch gebied. Wij brengen je graag in contact met professionals die eerder de uitdaging zijn aangegaan of die momenteel op het eiland wonen en werken. Het is niet zomaar een stap en daarom bieden wij jou de ondersteuning en begeleiding die jij nodig hebt.

Verdere informatie

Al ruim 15 jaar bemiddeld BKV zorgprofessionals, artsen en medisch specialisten naar de Nederlands Caribische eilanden. Door onze ervaring, jaarlijkse bezoeken aan de eilanden én onze collega Linda die op Bonaire woont, weten wij precies wat er speelt.

Voor uitgebreide informatie kun je contact opnemen met Consultant Healthcare Nicole Klok via +31 888 – 22 55 88 of mobiel +31 6 – 82 68 32 36 of per mail via nicole@bkv.jobs

Solliciteer hier:

https://bkv.jobs/nl/vacatures/paramedicus/radiodiagnostisch-laborant-op-bonaire-kralendijk/sollicitatie-start#content

Leave a comment