Directiesecretaresse

Scholengemeenschap Bonaire (SGB) zet zich in om de unieke talenten van elke leerling en student te stimuleren door een omgeving te creëren waarin de persoon zich kan ontwikkelen tot een zelfstandig functionerend individu, toegerust op een dynamische samenleving.

SGB biedt een samenhangend geheel van voorzieningen op het gebied van het voortgezet- en beroepsonderwijs en begeleiding van leerlingen en studenten op Bonaire.

SGB is voor het schooljaar 2020/2021 op zoek naar een

Directiesecretaresse

voor het VMBO (1,00 fte)

Wat ga je doen?
De directiesecretaresse verleent secretariële ondersteuning aan de unitdirecteur.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

–       Het beheren van de agenda en afspraken.

–       deadlines in de gaten houden in een proactieve signalenfunctie.

–       afhandelen van telefoon, e-mail en correspondentie.

–       organiseren en voorbereiden van vergaderingen en andere bijeenkomsten.

–       Notuleren van vergaderingen en bewaken van daaruit voortkomende acties.

Wat vragen wij van je?
Je hebt een relevante MBO+ opleiding voltooid. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Bij voorkeur beheers je ook de Papiamento en Spaanse taal. Je bent vaardig in het tekstverwerken, het notuleren van vergaderingen, het uitwerken van notulen en het naar eigen inzicht opstellen van brieven. Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring. Uiteraard ben je ook stressbestendig, proactief, klantvriendelijk, integer en accuraat.

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal 6 met een max. van 2459 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals  een eindejaarsuitkering. We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

Is jouw interesse gewekt?
Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 08 juli 2020. Door op beneden vermelde link te drukken wordt u doorverwezen naar onze Sollicitanten Self Service met verdere instructies om te solliciteren.

https://werkenbij.sgbonaire.info

Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Francis Pieter, Unit directeur VMBO. Tel +599-715 7241 of: francis.pieter@sgbonaire.com. 

Let wel: de sollicitatiebrieven, CV’s en kopieën van diploma’s dient u bij de bovenstaande link https://werkenbij.sgbonaire.info (de portaal) in te dienen (en niet aan de unit-directeur te richten).

Branche: Onderwijs / Opleiding
Functiegroep: Administratief en secretarieel
Werk / Denkniveau: MBO
Leidinggevend: Nee
Vereiste talenkennis: Engels Nederlands Papiaments
Vacature gaat in per : 01/07/2020
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: ScholenGemeenschap Bonaire
Plaats: Bonaire
Contactpersoon: Francis Pieter
Functie contactpersoon: Unit directeur VMBO

Leave a comment