Beleidsadviseur preventie en promotie

Locatie: Afdeling Publieke Gezondheid

Kom jij ons team bij de afdeling Publieke Gezondheid versterken en draag je bij aan een gezonder Bonaire? De afdeling Publieke Gezondheid is verantwoordelijk voor de bewaking, bescherming en bevordering van de volksgezondheid. Door vertrek van een collega is de afdeling op zoek naar een breed inzetbare collega in de functie van Beleidsadviseur  Preventie en Promotie

Wat ga je doen?

Je bent breed inzetbaar op diverse onderwerpen en programma’s. Dat kan gaan om gezond eten en bewegen, seksuele opvoeding of op het gebied van drugs en alcohol. Je ontwikkelt preventie- en voorlichtingsprogramma’s met bijbehorend voorlichtingsmateriaal en je geeft zelf ook voorlichting. Je houdt relevante trends in de gaten en weet die om te zetten naar programma’s en activiteiten. Maak jij het verschil en lever je een bijdrage aan een gezonder leven van de mensen op Bonaire? Dan is dit je kans.

Wat wij jou bieden

  • Je komt te werken in een gemotiveerd en kundig team waar jouw bijdrage op prijs wordt gesteld. Je ontwikkelt je vaardigheden en vergroot je kennis. Je werkt bovendien in een interessant en motiverend netwerk
  • Je aanstelling is voor 1 jaar en bij goed functioneren is een vaste aanstelling mogelijk.
  • Het salaris bedraagt min. $ 2.637,- aanloopschaal 9 en max $ 3.925,- functieschaal 10.

Wat zijn de eisen

  • Je beschikt over een  Hbo-opleiding, op het gebied van gezondheid, agogiek en/of pedagogiek bijv. HBO-V, MWD, of SPH en hebt minimaal 2  jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt ervaring in projectmatig werken en met het werken met verschillende doelgroepen, waaronder professionals, ouders, docenten en jongeren.
  • Je hebt inzicht in de sociale kaart van Bonaire en hebt een rijbewijs B.
  • Je bent bovenal communicatief sterk, een goede netwerker, resultaatgericht, efficiënt, samenwerkingsgericht,  flexibel en staat stevig in je schoenen.
  • Je houdt de actuele ontwikkelingen op het vakgebied bij.
  • Je beheerst zowel mondeling als schriftelijk het Nederlands en Papiaments.

Het kennen van de Bonairiaanse cultuur is een absolute vereiste. Bonairiaanse kandidaten en kandidaten uit de regio die zich in het bovenstaande profiel herkennen worden dan ook met nadruk gevraagd te solliciteren.

Ja! Ik wil deze baan

Geïnteresseerd? Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk 1 december 2021 via solliciteren@bonairegov.com.

Voor vragen kunt u terecht bij Nico Zuurmond interim manager PG, nico.zuurmond@bonairegov.com of Patricia Gerritzen-Veen, Beleidsadviseur P&O Patricia.Veen@bonairegov.com/770-2656

Branche: Overheid
Functiegroep: Staf, advies en beleid
Werk / Denkniveau: HBO
Leidinggevend: Nee
Vereiste talenkennis: NederlandsPapiaments
Vacature gaat in per : 11/11/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: Openbaar Lichaam Bonaire
Plaats: Bonaire

SGB is per direct op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame administratief medewerker voor de leerling-administratie  (1 fte) van  Liseo Boneriano

Wat ga je doen?

De medewerker (leerling)administratie verricht administratieve werkzaamheden, het leerlingvolgsysteem en de examenadministratie. De medewerker is vraagbaak voor leerlingen, ouders, personeel en derden voor algemene informatie over de school. Deze functie is praktisch uitvoerend en vraagt een collega met energie en enthousiasme. Zo neem jij de eerste lijn telefoontjes aan, van bijvoorbeeld ouders/verzorgers die een vraag hebben. Je voert gegevens in Magister (leerlingvolgsysteem) wat uiteraard de nodige accuratesse van je vraagt. Je verwerkt in het systeem een correcte en volledige opbouw van de dossiers en zal er een eventuele vervolg actie aan moeten volgen. Ook sta jij paraat voor eventuele vragen over lessen, boeken en beheer jij de correspondentie aan ouders, leerlingen en collega’s. Als aanspreekpunt voor zowel ouders en leerlingen weet jij wat er speelt in de school. 

Wat vragen wij van je?                                                                                                                                                                                            Je hebt minimaal een voltooide MBO-opleiding en enkele jaren administratieve ervaring bij voorkeur op een school. Je kunt snel schakelen en dan nog steeds accuraat werken. Je beschikt over uitstekende kennis van het Nederlands in woord en geschrift;. Je hebt affiniteit met de doelgroep: jongeren tussen 12-18 jaar. Je bent een organisatorisch talent. Je bent goed in het werken met Microsoft Office pakket, met name Excel. Je bent bereid je kennis uit te breiden door middel van cursussen. Kennis en ervaring met Magister heeft een sterke voorkeur.

Wat bieden wij?

Je komt te werken met één collega van de leerling-administratie met wie je nauw samenwerkt. Als administratief medewerker word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal 5 met een max. van 2152 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering. We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 17 oktober 2021. Rechtsboven aan deze pagina vind je een knop waarmee je kan solliciteren. Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma’s achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.

Heb je vragen, neem dan contact op met mw. B. Sol,  Unit-Directeur van Liseo Boneriano: Tel +599-7157780 of: Barbara.Sol@sgbonaire.com.

Vacature gegevens

17-09-2021
17-10-2021
39,50
Bepaalde tijd
1,00
01-10-2021
Schaal 05