Gatekeeper

For our Store in Bonaire we are looking for a:

Gatekeeper

In essence, the Gatekeeper is responsible for checking incoming and outgoing vehicles and materials. For this it is important that the Gatekeeper has product knowledge of building materials in general.

Main responsibilities:

 • Service minded and always treating all customers with a smile
 • In charge of checking the incoming, and outgoing vehicles, drivers and material entering and leaving the yard/drive thru
 • Perform security activities, taking security regulations into consideration
 • Show customers/visitors their way around and refer them to the right department
 • Use the computer system to register outgoing materials and lookup prices of articles
 • Stay informed of the stock /(new) articles and changes in prices
 • Ensuring a clean and tidy work area

Job requirements:

 • At all times customer focused and stress resistant
 • Technical Education with additional professional training
 • Basic course in computers (MS Office)
 • Reliable and honest
 • Able to act firmly if necessary to enforce corporate rules and procedures
 • Able to work with figures
 • Good knowledge of building materials/products
 • Willing to work during the weekends, on Sundays, public holidays and work irregular hours

Application Procedure:

Do you recognize yourself in the above profile and would you like to be part of our team in Bonaire? Then send your motivation letter with your CV no later than November 15th, 2021 via our website www.kooymanbv.com 

For more information about the position, you can contact the HRM department by calling +5999 4613333 ext 1307.

Branche: Groothandel /Handel
Functiegroep: Techniek
Werk / Denkniveau: MBO
Leidinggevend: Nee
Vereiste talenkennis: Nederlands
Vacature gaat in per : 01/11/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: Kooyman BV
Plaats: Bonaire

SGB is per direct op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame administratief medewerker voor de leerling-administratie  (1 fte) van  Liseo Boneriano

Wat ga je doen?

De medewerker (leerling)administratie verricht administratieve werkzaamheden, het leerlingvolgsysteem en de examenadministratie. De medewerker is vraagbaak voor leerlingen, ouders, personeel en derden voor algemene informatie over de school. Deze functie is praktisch uitvoerend en vraagt een collega met energie en enthousiasme. Zo neem jij de eerste lijn telefoontjes aan, van bijvoorbeeld ouders/verzorgers die een vraag hebben. Je voert gegevens in Magister (leerlingvolgsysteem) wat uiteraard de nodige accuratesse van je vraagt. Je verwerkt in het systeem een correcte en volledige opbouw van de dossiers en zal er een eventuele vervolg actie aan moeten volgen. Ook sta jij paraat voor eventuele vragen over lessen, boeken en beheer jij de correspondentie aan ouders, leerlingen en collega’s. Als aanspreekpunt voor zowel ouders en leerlingen weet jij wat er speelt in de school. 

Wat vragen wij van je?                                                                                                                                                                                            Je hebt minimaal een voltooide MBO-opleiding en enkele jaren administratieve ervaring bij voorkeur op een school. Je kunt snel schakelen en dan nog steeds accuraat werken. Je beschikt over uitstekende kennis van het Nederlands in woord en geschrift;. Je hebt affiniteit met de doelgroep: jongeren tussen 12-18 jaar. Je bent een organisatorisch talent. Je bent goed in het werken met Microsoft Office pakket, met name Excel. Je bent bereid je kennis uit te breiden door middel van cursussen. Kennis en ervaring met Magister heeft een sterke voorkeur.

Wat bieden wij?

Je komt te werken met één collega van de leerling-administratie met wie je nauw samenwerkt. Als administratief medewerker word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal 5 met een max. van 2152 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering. We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 17 oktober 2021. Rechtsboven aan deze pagina vind je een knop waarmee je kan solliciteren. Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma’s achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.

Heb je vragen, neem dan contact op met mw. B. Sol,  Unit-Directeur van Liseo Boneriano: Tel +599-7157780 of: Barbara.Sol@sgbonaire.com.

Vacature gegevens

17-09-2021
17-10-2021
39,50
Bepaalde tijd
1,00
01-10-2021
Schaal 05