Orthopedagoog / Psycholoog

Vacature Orthopedagoog / Psycholoog ( 2+ jaar ervaring)

Per 5 januari 2022 zijn wij voor de duur van 6 maanden  op zoek naar een gedragswetenschapper (psycholoog/ orthopedagoog) ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat.

Bedrijfsprofiel

Het EOZ-team bestaat uit professionals met diverse expertise, specialisatie en achtergronden binnen het onderwijs en zorg. Het EOZ stelt je in de gelegenheid om de beste versie van je zelf te vinden en je kwaliteiten en talenten verder te ontwikkelen. Deze professionals bieden ondersteuning en begeleiding aan leerlingen en studenten die door leer-, sociaal-, emotionele en/ of gedragsproblemen vast dreigen te lopen op school. In samenwerking met de IB’er of ZC’er van de school, wordt aan elke leerling of student de nodige zorg en begeleiding gegeven.

 

Taakomschrijving

 • Je bent werkzaam als psychodiagnosticus en casemanager
 • Je stelt begeleidingsplannen op waarin de benodigde aanpak, werkwijze en taakverdeling binnen het zorgteam beschreven staan;
 • Je bent inhoudelijk verantwoordelijk voor de handelings- en begeleidingsplannen;
 • Je organiseert zorg- en multidisciplinaire overleggen en werkt samen met de IB’er of ZC’er van de school, ouders/verzorgers en de collega’s aan het zorgtraject van de leerlingen en studenten.
 • Je wordt op basis van expertise ingezet voor workshops, trainingen en cursussen voor de scholen en ouders/ verzorgers;
 • Je kan efficiënt onder druk werken en kan oplossingsgericht handelen.
 • Voert alle overige werkzaamheden uit die in het verlengde van de functie liggen.

 

Profiel van de kandidaat

 • WO werk- en denkniveau;
 • In het bezit van Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD);
 • Inzicht in de ontwikkelingen op het gebied van zorg en onderwijs;
 • Inzicht in de inhoud en organisatie van de leerlingenzorg;
 • Kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Vaardig in het omgaan met tegengestelde belangen, weerstanden en conflicten;

 

Wat bieden wij?

 • Een inschaling op basis van ervaring en kennis in schaal 11 met een minimale brutoloon van $ 3429 en maximaal $ 4460.
 • Een uitdagende en afwisselde baan.
 • Een functie waarbij je zelfstandig kunt werken.
 • Samenwerking in een enthousiast multidisciplinair team.
 • Enthousiaste en kundige collega’s.
 • Vakantiedagen die gelijk zijn aan de schoolvakanties.
 • De mogelijkheid voor het volgen van opleiding en cursussen.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar info@eoz-bonaire.org voor 19 november 2021. Er zal een brievenselectie plaatsvinden en hierna zullen de eerste gesprekken gehouden worden. Indien nodig zal het eerste gesprek via Skype gehouden worden.

Indien je vragen hebt, kun je bellen naar het EOZ-kantoor 00599-7174144. Vraag naar Anoek Hansen, directeur of Shadellys Koeks-Sint Jago, inhoudelijke manager. Of mail je vragen naar info@eoz-bonaire.org.

Branche: Zorg / Welzijn
Functiegroep: Medisch / verzorging
Werk / Denkniveau: WO
Leidinggevend: Nee
Vereiste talenkennis: Nederlands
Vacature gaat in per : 28/10/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: Expertisecenter Onderwijs Zorg
Plaats: Bonaire

SGB is per direct op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame administratief medewerker voor de leerling-administratie  (1 fte) van  Liseo Boneriano

Wat ga je doen?

De medewerker (leerling)administratie verricht administratieve werkzaamheden, het leerlingvolgsysteem en de examenadministratie. De medewerker is vraagbaak voor leerlingen, ouders, personeel en derden voor algemene informatie over de school. Deze functie is praktisch uitvoerend en vraagt een collega met energie en enthousiasme. Zo neem jij de eerste lijn telefoontjes aan, van bijvoorbeeld ouders/verzorgers die een vraag hebben. Je voert gegevens in Magister (leerlingvolgsysteem) wat uiteraard de nodige accuratesse van je vraagt. Je verwerkt in het systeem een correcte en volledige opbouw van de dossiers en zal er een eventuele vervolg actie aan moeten volgen. Ook sta jij paraat voor eventuele vragen over lessen, boeken en beheer jij de correspondentie aan ouders, leerlingen en collega’s. Als aanspreekpunt voor zowel ouders en leerlingen weet jij wat er speelt in de school. 

Wat vragen wij van je?                                                                                                                                                                                            Je hebt minimaal een voltooide MBO-opleiding en enkele jaren administratieve ervaring bij voorkeur op een school. Je kunt snel schakelen en dan nog steeds accuraat werken. Je beschikt over uitstekende kennis van het Nederlands in woord en geschrift;. Je hebt affiniteit met de doelgroep: jongeren tussen 12-18 jaar. Je bent een organisatorisch talent. Je bent goed in het werken met Microsoft Office pakket, met name Excel. Je bent bereid je kennis uit te breiden door middel van cursussen. Kennis en ervaring met Magister heeft een sterke voorkeur.

Wat bieden wij?

Je komt te werken met één collega van de leerling-administratie met wie je nauw samenwerkt. Als administratief medewerker word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal 5 met een max. van 2152 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering. We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 17 oktober 2021. Rechtsboven aan deze pagina vind je een knop waarmee je kan solliciteren. Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma’s achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.

Heb je vragen, neem dan contact op met mw. B. Sol,  Unit-Directeur van Liseo Boneriano: Tel +599-7157780 of: Barbara.Sol@sgbonaire.com.

Vacature gegevens

17-09-2021
17-10-2021
39,50
Bepaalde tijd
1,00
01-10-2021
Schaal 05