Marketing & Communications Manager

Tourism Corporation Bonaire (TCB) aims to promote the island of Bonaire locally, regionally and internationally. TCB is transitioning towards a new governance structure directed by inclusiveness, partnership and transparency with clear and measurable value-added benefits to the destination and its people. The transition’s outcome should result in TCB as a destination management organization (DMO).

As part of its marketing responsibility and capacity, the TCB manages branding initiatives and activities through its contractors, leveraging TCB funds through sales, direct marketing, partnerships, or other relationships and avenues. TCB has representation in the USA and the Netherlands.

TCB is looking as per direct for a 

Marketing & Communications Manager 

(m/f) for its Executive team

 

The Candidate & Position

It is the task of the Marketing & Communications Manager to give operational and strategic direction to the TCB Team with a direct communication line to the CEO. The candidate must be an inspirational leader with excellent interpersonal skills and organizational expertise. A well-rounded candidate.

The Marketing & Communications Manager has the following responsibilities:

 • Oversees and Initiates Marketing, PR and Product Activities.
 • Drives TCB’s Communication Strategy.
 • Develops partnership programs and Marketing Co-op opportunities.
 • Accountable for organizational budget & analysis.
 • Talent management
 • Responds and conducts Global Market Research & Trend Analysis.
 • Development and execution of the yearly Marketing Plan.
 • Liaison between Airline, Hotel and Wholesale Partners.
 • Pro-actively initiates marketing efforts for the destination and partners.
 • Supervisory role for TCB activities and Management hereof.
 • Represents TCB in Public/Private sector actions both locally and internationally.

Requirements:

 • A team player with excellent communication skills.
 • Creative and skilled in marketing, organizational development and strategic planning.
 • Ability to think and formulate strategic objectives and translate these objectives into operational actions.
 • Excellent oral and written command of English, Spanish and Dutch. Papiamentu is a plus!
 • Out- going personality, dynamic, flexible and hands-on attitude.
 • Minimum HBO education level Hospitality, marketing and/or communications with computer affinity.
 • Minimum of 3 years of (Tourism industry) experience.
 • Preferably between 25 and 35 years.
 • Flexible working hours (no 8 to 5 mentality)
 • Willingness to travel.

How to Apply:
TCB offers a challenging and interesting work environment and remuneration in accordance with the importance of the function. Applicants with a full resume are invited to send in their application by November 5th, 2021 at TCB to the attention of Ms. Marjolein Oleana, email: marjoleinoleana@tourismbonaire.com
Confidentiality guaranteed.

Branche: Horeca / Toerisme / Recreatie
Functiegroep: Staf, advies en beleid
Werk / Denkniveau: HBO
Leidinggevend: Nee
Vereiste talenkennis: EngelsNederlandsSpaans
Vacature gaat in per : 18/10/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: Tourism Corporation Bonaire
Plaats: Bonaire
Contactpersoon: Marjolein Oleana

SGB is per direct op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame administratief medewerker voor de leerling-administratie  (1 fte) van  Liseo Boneriano

Wat ga je doen?

De medewerker (leerling)administratie verricht administratieve werkzaamheden, het leerlingvolgsysteem en de examenadministratie. De medewerker is vraagbaak voor leerlingen, ouders, personeel en derden voor algemene informatie over de school. Deze functie is praktisch uitvoerend en vraagt een collega met energie en enthousiasme. Zo neem jij de eerste lijn telefoontjes aan, van bijvoorbeeld ouders/verzorgers die een vraag hebben. Je voert gegevens in Magister (leerlingvolgsysteem) wat uiteraard de nodige accuratesse van je vraagt. Je verwerkt in het systeem een correcte en volledige opbouw van de dossiers en zal er een eventuele vervolg actie aan moeten volgen. Ook sta jij paraat voor eventuele vragen over lessen, boeken en beheer jij de correspondentie aan ouders, leerlingen en collega’s. Als aanspreekpunt voor zowel ouders en leerlingen weet jij wat er speelt in de school. 

Wat vragen wij van je?                                                                                                                                                                                            Je hebt minimaal een voltooide MBO-opleiding en enkele jaren administratieve ervaring bij voorkeur op een school. Je kunt snel schakelen en dan nog steeds accuraat werken. Je beschikt over uitstekende kennis van het Nederlands in woord en geschrift;. Je hebt affiniteit met de doelgroep: jongeren tussen 12-18 jaar. Je bent een organisatorisch talent. Je bent goed in het werken met Microsoft Office pakket, met name Excel. Je bent bereid je kennis uit te breiden door middel van cursussen. Kennis en ervaring met Magister heeft een sterke voorkeur.

Wat bieden wij?

Je komt te werken met één collega van de leerling-administratie met wie je nauw samenwerkt. Als administratief medewerker word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal 5 met een max. van 2152 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering. We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 17 oktober 2021. Rechtsboven aan deze pagina vind je een knop waarmee je kan solliciteren. Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma’s achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.

Heb je vragen, neem dan contact op met mw. B. Sol,  Unit-Directeur van Liseo Boneriano: Tel +599-7157780 of: Barbara.Sol@sgbonaire.com.

Vacature gegevens

17-09-2021
17-10-2021
39,50
Bepaalde tijd
1,00
01-10-2021
Schaal 05