docent Economie MBO

SGB is per direct op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame docent Economie  (1 fte) op de unit MBO

Wat ga je doen?

Je verzorgt interessante uitdagende lessen bij de sector Zakelijk Dienstverlening. Meer specifiek betreft het de vakken bedrijfsadministratie en project. Je bent administratief vaardig en hebt gevoel voor commercie.

Je motiveert, inspireert en stimuleert studenten tot het leren leren, speelt in op de leefwereld van studenten. Je bevordert de sociale en persoonlijke ontwikkeling creëert samen met je collegae een veilig leer- en leefklimaat. Je levert uiteraard een positieve bijdrage aan jouw team en onderwijsontwikkeling en helpt collegae om samen de teamdoelen te bereiken.

Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van de nieuwe kwalificatiedossiers van Zakelijke Dienstverlening.

Wat vragen wij van je?

Je hebt bij voorkeur een relevante HBO lerarenopleiding voltooid en beschikt daardoor over een tweedegraads lesbevoegdheid. Heb je een HBO-opleiding in een economische richting met relevante werkervaring en ben je in bezit van een Pedagogisch Getuigschrift dan vragen wij je ook te reageren.

Goed om te weten is dat het een pré is als je ervaring hebt met betrekking tot examinering van examenproducten met gebruik van Stichting Praktijkleren (SPL) en als je ervaring hebt met Beroepspraktijkvorming.

Verder heb je alles organisatorisch goed geregeld en uiteraard ben je pedagogisch en didactisch sterk waardoor je ook goed kunt differentiëren. Je kunt voor de studenten een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel. Je integreert jouw 21 st century skills in de lessen en kan door jouw beroepservaring snel de link leggen tussen theorie en praktijk. Bij voorkeur heb je minimaal drie jaren leservaring in het MBO.

Wat bieden wij?

Je werkt in een team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de studenten. Als docent word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de ervaring die je hebt en de

functie en taken die je vervult (schaal LB met een max. van 3927 USD bruto) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering.

Deze vacature betreft een ziektevervanging van minimaal 3 tot 6 maanden.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk maandag 18 oktober 2021. Rechtsboven aan deze pagina vind je een knop waarmee je kan solliciteren. Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma’s achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.

Heb je vragen, neem dan contact op met mevrouw L. de Keijzer, Unit Directeur van het MBO: Tel +599-7157720 of: Liset.de.Keijzer@sgbonaire.com

Vacature gegevens

04-10-2021
18-10-2021
41,50
Bepaalde tijd
1,00
19-10-2021
Schaal LB