Docent Papiamentu

SGB is voor de Unit VMBO per direct op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame

Docent Papiamentu

2de graads

Scholengemeenschap Bonaire (SGB) zet zich in om de unieke talenten van elke leerling en student te stimuleren door een omgeving te creëren waarin de persoon zich kan ontwikkelen tot een zelfstandig functionerend individu, toegerust op een dynamische samenleving.

SGB biedt een samenhangend geheel van voorzieningen op het gebied van het voortgezet- en beroepsonderwijs en begeleiding van leerlingen en studenten op Bonaire.

 

Wat ga je doen?

Je verzorgt interessante uitdagende lessen. Je motiveert, inspireert en stimuleert leerlingen tot het leren leren, speelt in op de leefwereld van leerlingen en begeleidt leerlingen met leer- en gedragsvraagstukken. Je initieert, in overleg met jouw team, structurele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen.

Je bevordert de sociale en persoonlijke ontwikkeling creëert samen met je collegae een veilig leer- en leefklimaat. Je levert uiteraard een positieve bijdrage aan jouw team en onderwijsontwikkeling en coacht collegae om samen de teamdoelen te bereiken

Wat vragen wij van je?

Je hebt een relevante HBO opleiding voltooid en beschikt over minimaal een tweedegraads lesbevoegdheid Papiamentu. Je hebt alles organisatorisch goed geregeld en uiteraard ben je pedagogisch en didactisch sterk waardoor je ook goed kunt differentiëren. Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel. Je integreert jouw 21 st century skills in de lessen. Bij voorkeur heb je minimaal drie jaren leservaring als 2e graads docent Papiamentu met ervaring in het geven van lessen aan de examenklassen.

Wat bieden wij?

VMBO is een leuke Unit waarin collegae in  kleine kernteams nauw samenwerken. Kenmerkend is een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Als docent word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken die je vervult (schaal LB met een max. van 3927 USD) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering.

Deze vacature betreft een zwangerschapsvervanging voor minimaal 16 weken.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s per mail uiterlijk 22 januari 2020 as.  Je kunt jouw reactie mailen aan dhr. Francis Pieter, Unit Directeur van het VMBO: Francis.Pieter@sgbonaire.com

Heb je nog vragen over de vacature dan kan je hem ook bellen op tel +599-7157240 of mailen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Leave a comment