Beleidsontwikkeling

Organisaties, zowel non-profit als commerciële, opereren in een steeds complexere omgeving. Op nieuwe problemen en uitdagingen moet snel, flexibel en daadkrachtig worden gereageerd. Om problemen op te lossen, te verminderen of te voorkomen, of om nieuwe kansen te grijpen, ontwikkelen organisaties beleid.

Beleidsontwikkeling

Het schrijven van een beleidsnotitie vormt de schakel tussen de beleidsvoorbereiding en de beleidsbepaling: de notitie is de uitkomst van de beleidsvoorbereiding en fungeert als uitgangspunt voor de beleidsbepaling.

Datum: Maandag 27 januari 2020. 18.00 uur – 21.00 uur.

Plaats: InTop Aruba – Professional Training & Testing. L.G. Smith Boulevard 160, Oranjestad, Aruba.

Voor meer informatie kun je het officiële Facebook-evenement bezoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *