Leraar speciaal onderwijs

Stichting Openbaar Onderwijs Bonaire is sinds 1 februari 2013 verantwoordelijk voor het openbaar onderwijs op Kolegio Rayo di Solo en Kolegio Strea Briante te Bonaire. Kolegio Rayo di Solo is een school voor regulier onderwijs en biedt in een ononderbroken leerweg onderwijs aan leerlingen van 4 – 12 jaar.

 

Kolegio Strea Briante is een school voor leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften. Sinds 1 januari 2011 vallen beide scholen onder de Wet voor Primair onderwijs BES.

WIL JIJ MEE WERKEN AAN DE VERDERE ONDERWIJSONTWIKKELING OP BONAIRE?

 

Met ingang van schooljaar 2019-2020 zijn wij op zoek naar:

 

Leraar speciaal onderwijs

 

Wij zijn op zoek naar een leraar met enorm veel talent voor de het speciaal onderwijs. Heb je echt talent om met deze doelgroep te werken, haal jij voldoening uit korte/uitdagende opdrachten en kun jij veel structuur bieden? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

 

Wij nodigen je uit om de sollicitatie vergezeld van een C.V. uiterlijk 5 april 2019 te richten aan Stichting Openbaar Onderwijs Bonaire, t.a.v. mw. Saby de Bies per email: info@stichtingoob.com. Voor nadere informatie over bovenstaande vacature verwijzen wij naar onze website: www.stichtingoob.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *