Doorbreek je patronen – 29 & 30 NOV 2018

Things Done ® is ontwikkeld door David Allen. Sinds het boek ‘Getting Things Done. Prettig en efficiënt werken zonder stress’ voor het eerst in 2001 verscheen, heeft GTD zich ontwikkeld tot de standaard in zakelijke en persoonlijke effectiviteit. David Allen geldt als autoriteit op het gebied van efficiënte effectiviteit. De Getting Things Done Basistraining geeft je in één dag overzicht en controle over je leven en werk.

Herken je dit?
❖ Je bent goed in je werk, maar je komt om in rompslomp, drukte en details.
❖ Je verliest het overzicht en je laat steeds vaker steken vallen.
❖ Er komt meer en meer werk op je af. Je pakket aan taken en projecten wordt zo groot dat je twijfelt of je alles ooit gedaan krijgt.
❖ Je kan je werk maar moeilijk loslaten als je thuis bent.

Veel mensen hollen en vliegen om hun werk af te krijgen en komen daardoor nooit toe aan de zaken die ze echt belangrijk vinden. Hun inbox is altijd vol met e-mails en taken en hun hoofd altijd vol met zorgen en problemen. Dat hoeft niet zo te zijn! Je kan leren om de controle te houden onder de meest stressvolle en chaotische omstandigheden, om in de waan van de dag toch efficiënt je doelen te bereiken en om tijd over te houden voor de zaken die je leuk of belangrijk vindt. Wil je ook leren controle te krijgen over je werkzaamheden en meer te doen in minder tijd? Volg dan de eendaagse Getting Things Done (GTD) basistraining. Je leert dan een werkwijze die je hoofd en inbox leeg maakt, je productiviteit verhoogt en je weer zicht geeft op je doelen.

Tijdens de training leer je:
➤ Hoe je je hoofd leeg maakt, zodat je je kan concentreren op de echt belangrijke dingen.
➤ Hoe je snel en efficiënt alle informatie die je leven binnenkomt verwerkt.
➤ Hoe je van een wirwar aan taken en projecten een overzichtelijke lijst maakt.
➤ Hoe je kiest wat je gaat doen en je goed voelt over die keuze.
➤ Hoe je een productiviteitssysteem maakt dat precies past bij jouw wensen en situatie.
➤ Hoe je het systeem volhoudt, zodat het een vast onderdeel wordt van je dagelijkse leven.

Gericht op kenniswerkers. Dé training om met GTD te beginnen of je begrip en toepassing van GTD te verdiepen.

Tijdens de training ontvang je onze trainingsmaterialen, waaronder het boek ‘Getting Things Done. De kunst van stressvrije productiviteit’. Ook profiteer je van ons unieke e-learningsysteem: na de training kan je gebruik maken van onze kennisbank met forums, druppelmails, artikelen, video’s en handige tips. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via +5999 844 00 60 of via e-mail info@blackcuracao.com.

Data: 29 & 30 november 2018
Tijdstip: 08.00 – 12.00 uur
Kosten: USD 495,- per persoon inclusief OB (Lesmateriaal inbegrepen)
Locatie: 
Taste of Belgium, L.G. Smith Boulevard 95, Noord, Palm Beach Plaza, Aruba

Leave a comment