31e fysieke Handelsmissie en -congres Interexpo

31e fysieke Handelsmissie en -congres Interexpo, Tien jaar na de ontmanteling Nederlandse Antillen, 8 en 9 december 2021, Nieuwspoort.

Interexpo Curacao organiseert al 27 jaar met succes handelsmissies en themaconferenties in het kader van duurzaam zakendoen binnen het Koninkrijk der Nederlanden, de Caribische eilanden en Suriname. Deze hebben mede als doel om via matchmaking bedrijven in genoemde landen met elkaar in contact te brengen en daardoor onderlinge handelsrelaties tot stand te brengen.

Tijdens het komende 31e congres zullen diverse nieuwe gekozen leden, Parlementen ( KR), Nederland, Aruba , Curacao en SXM, BES eilanden van het Koninkrijk der Nederlanden,  CEO,s bedrijfsleven, Vrz.Commissie Financieel Toezicht ( CFT), Algemene Rekenkamer ( Ned.)  financiële sector, e.v.a. het woord voeren. Investeerders, ondernemers die geïnteresseerd zijn om zaken te doen in het Koninkrijk der Nederlanden worden uitgebreid geïnformeerd via 2 daags matchmaking over welke wegen zij kunnen bewandelen om haar diensten, producten, partnerships  kunnen aanbieden.

Sectoren die aanwezig zijn o.a. landbouw, bouwmaterialen, E. mobility duurzame energy,water, export, transport, financiele sector ( banken,trust), overheden, stadslogistiek                                                 (specifiek lichte elektrische voertuigen), e-mobility, oliesector, toerisme, retail, advocatuur, real estate, advocatuur, notariaat, etc.

Voor meer informatie:

Interexpo Caribbean N.V. ( Curacao).

Peter Oerlemans

Email:peter@interexpo.biz

W: interexpo.biz

T:+ 5999 – 6961455

Whatsapp: + 5999 – 6961510