Samenwerken

image004Soms, en daar heeft iedereen wel eens last van, zijn we te veel met onszelf bezig en hebben we niet direct in de gaten wat er om ons heen gebeurt. Daardoor laten we kansen liggen en slippen mogelijkheden ons door de vingers. Maar al te vaak gaat het daarbij om kansen en mogelijkheden om elkaar te helpen verbeteren en innoveren. Innovatie en ontwikkeling versterken onze concurentiepositie ten opzichte van andere bedrijven in binnen- en buitenland en als we dat samen doen heeft elk van ons daar voordeel bij. Het is bovendien belangrijk voor onze maatschappij. Samenwerking zorgt voor een betere bedrijfsvoering, creëert meer groeimogelijkheden, bewerkstelligt economische vooruitgang en een toenemende welvaart. Het is dus van groot belang dat bedrijven en de mensen achter de schermen samenwerken, zowel op de interne als de externe markt. Het spreekwoord zegt niet voor niets ‘samen sta je sterk’! In zee gaan met de concurrent moeten we dan ook niet schuwen, zeker niet als beide partijen daarvan kunnen profiteren. Tenslotte is samenwerken een prettige manier van zaken doen. Probeer het eens … Wij hopen dat deze tweede editie van het bedrijfsblad JOB oftewel Jouw Onderneming op Bonaire u kan inspireren tot meer of nauwere samenwerkingsverbanden.

Leave a comment