Logistiek Medewerker

Cavalier is een dynamisch en groeiend internationaal expeditiebedrijf. Cavalier is o.a. actief in Azië, Europa, Verenigde Staten en het Caribisch gebied. In verband met verder groei en ter ondersteuning van onze vestiging op BONAIRE zijn wij momenteel op zoek naar:

Logistiek Medewerker /

Chauffeur met groot rijbewijs (BCD-E) /

40 uur per week

DE FUNCTIE

In de functie ben je samen met je collega verantwoordelijk voor het transport van zendingen met onze Truck en andere voertuigen. Tevens voor alle andere logistieke / fysieke afhandelings activiteiten, zoals het lossen van de container.

FUNCTIE OMSCHRIJVING

• Je verzorgt het wegtransport

• Je voert loods werkzaamheden uit

• Ja voert bode werkzaamheden uit

• Je rapporteert direct aan de manager

 GEWENST PROFIEL

• MBO werk-/ denkniveau

• Circa 5+ jaar ervaring opgedaan als Truck chauffeur

• Kennis van afhandeling van vracht incl. buiten-maten en -gewichten

• Veiligheids- minded

• Beheersing van zowel het Papiamentu, Nederlands, Engels en Spaans

• Representatief

• Accuraat / netjes

• Service gericht

• Steekt zijn handen uit de mouwen

• Geen problemen met werken in de avonduren of in het weekend

Cavalier Logistics biedt een interessante functie in een bruisende werkomgeving

REACTIES

Stuur je sollicitatie (brief en CV) onder vermelding van “Vacature Chauffeur”naar bon.operations@cavalier.net. Solicitaties kunnen worden ingestuurd tot en met 30 november 2021.

Screening en toetsing maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 BONAIRE Kaya Industria 30 C-loods 2 T+599 717 6002 E bonaire@cavalier.net W www.cavalier.net FB Cavalier Logistics Bonaire

Branche: Transport / Logistiek / Luchtvaart / Vervoer
Functiegroep: Productie
Werk / Denkniveau: MBO
Leidinggevend: Nee
Vereiste talenkennis: EngelsNederlandsPapiamentsSpaans
Vacature gaat in per : 19/11/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: Cavalier Logistics Caribbean
Plaats: Bonaire

SGB is per direct op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame administratief medewerker voor de leerling-administratie  (1 fte) van  Liseo Boneriano

Wat ga je doen?

De medewerker (leerling)administratie verricht administratieve werkzaamheden, het leerlingvolgsysteem en de examenadministratie. De medewerker is vraagbaak voor leerlingen, ouders, personeel en derden voor algemene informatie over de school. Deze functie is praktisch uitvoerend en vraagt een collega met energie en enthousiasme. Zo neem jij de eerste lijn telefoontjes aan, van bijvoorbeeld ouders/verzorgers die een vraag hebben. Je voert gegevens in Magister (leerlingvolgsysteem) wat uiteraard de nodige accuratesse van je vraagt. Je verwerkt in het systeem een correcte en volledige opbouw van de dossiers en zal er een eventuele vervolg actie aan moeten volgen. Ook sta jij paraat voor eventuele vragen over lessen, boeken en beheer jij de correspondentie aan ouders, leerlingen en collega’s. Als aanspreekpunt voor zowel ouders en leerlingen weet jij wat er speelt in de school. 

Wat vragen wij van je?                                                                                                                                                                                            Je hebt minimaal een voltooide MBO-opleiding en enkele jaren administratieve ervaring bij voorkeur op een school. Je kunt snel schakelen en dan nog steeds accuraat werken. Je beschikt over uitstekende kennis van het Nederlands in woord en geschrift;. Je hebt affiniteit met de doelgroep: jongeren tussen 12-18 jaar. Je bent een organisatorisch talent. Je bent goed in het werken met Microsoft Office pakket, met name Excel. Je bent bereid je kennis uit te breiden door middel van cursussen. Kennis en ervaring met Magister heeft een sterke voorkeur.

Wat bieden wij?

Je komt te werken met één collega van de leerling-administratie met wie je nauw samenwerkt. Als administratief medewerker word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal 5 met een max. van 2152 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering. We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 17 oktober 2021. Rechtsboven aan deze pagina vind je een knop waarmee je kan solliciteren. Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma’s achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.

Heb je vragen, neem dan contact op met mw. B. Sol,  Unit-Directeur van Liseo Boneriano: Tel +599-7157780 of: Barbara.Sol@sgbonaire.com.

Vacature gegevens

17-09-2021
17-10-2021
39,50
Bepaalde tijd
1,00
01-10-2021
Schaal 05