Kwaliteitsfunctionaris Laboratorium

Fundashon Mariadal (FM) is een dynamische zorginstelling op Bonaire. FM levert in een Nederlands Caribische setting zorg- en dienstverlening op Europees-Nederlands niveau aan zorgvragers in de klinische, poliklinische-, ambulante- en thuissituatie.  Bij Fundashon Mariadal werken ruim 600 medewerkers.

Dit ga je doen

Om de afdeling Laboratorium in goede banen te leiden, komen we graag in contact met een Kwaliteitsfunctionaris of Analist met aandachtsgebied kwaliteit (m/v) die het uitdagend vindt om de kwaliteit te verhogen en met name kwaliteit in de Zorg. Als Kwaliteitsfunctionaris zal je een bijdrage moeten leveren aan de ontwikkeling van kwaliteitsbeleid, methodieken in het vakgebied en ontwikkelt zelfstandig procedures/protocollen. Van jou wordt ook gevraagd om externe ontwikkelingen te volgen en deze te beoordelen op consequenties voor de organisatie. Tevens controleer je op naleving van regels door medewerkers, implementeert kwaliteitsbeleid, stelt onderzoeksrapportages en overzichten op, voert audits uit en signaleert knelpunten in het werkproces. Verder voer je beleidsvoorbereidende werkzaamheden uit en adviseer je het management op het gebied van kwaliteitszorg.

Dit neem je mee

Naast je passie voor de zorg, heb je op HBO competentieniveau een opleiding in de richting van Kwaliteitsmanagement afgerond. Verder heb je / kun je:

  • Ervaring als kwaliteitsfunctionaris bij een laboratorium of bereid om hierin opgeleid te worden.
  • Ruime ervaring met het werken met ISO15189.
  • Bij voorkeur ervaring als auditor.
  • Goed bewegen in een speelveld met verschillende belangen.
  • De rust bewaren in een omgeving die continu in beweging is.
  • Kennis van continu verbeteren mbv PCDA cyclus.
  • Goed organiseren en goed communiceren.
  • Communicatief sterk in het Nederlands en Engels zowel mondeling als schriftelijk.
  • Proactief, kunt uitstekend prioriteren en heb je een positieve instelling.
  • Zelfstandig en sociaal vaardig.

Dit bieden we je

Een interessante, afwisselende en uitdagende baan binnen een zorg vernieuwende orga­nisatie. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao 2019 – 2021 van Fundashon Mariadal. Het salaris bedraagt minimaal USD 2.923 en maximaal USD 4.065 bruto per maand, FWG 50, bij een fulltime dienstverband (40 uur p/w).

De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar, met de intentie om te verlengen of over te gaan op een vast dienstverband.

Meer informatie

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Kelly van de Wetering via Email: sollicitaties@fundashonmariadal.org.

Als je je herkent in deze functie en je bent enthousiast, dan nodigen we je uit om je sollicitatiebrief en c.v. met kopieën van diploma’s vóór 19 november 2021 te uploaden

https://www.youtube.com/watch?v=f2skULLR2_M

Branche: Zorg / Welzijn
Functiegroep: Medisch / verzorging
Werk / Denkniveau: HBO
Leidinggevend: Nee
Vereiste talenkennis: EngelsNederlands
Vacature gaat in per : 05/11/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: Fundashon Mariadal
Plaats: Bonaire

SGB is per direct op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame administratief medewerker voor de leerling-administratie  (1 fte) van  Liseo Boneriano

Wat ga je doen?

De medewerker (leerling)administratie verricht administratieve werkzaamheden, het leerlingvolgsysteem en de examenadministratie. De medewerker is vraagbaak voor leerlingen, ouders, personeel en derden voor algemene informatie over de school. Deze functie is praktisch uitvoerend en vraagt een collega met energie en enthousiasme. Zo neem jij de eerste lijn telefoontjes aan, van bijvoorbeeld ouders/verzorgers die een vraag hebben. Je voert gegevens in Magister (leerlingvolgsysteem) wat uiteraard de nodige accuratesse van je vraagt. Je verwerkt in het systeem een correcte en volledige opbouw van de dossiers en zal er een eventuele vervolg actie aan moeten volgen. Ook sta jij paraat voor eventuele vragen over lessen, boeken en beheer jij de correspondentie aan ouders, leerlingen en collega’s. Als aanspreekpunt voor zowel ouders en leerlingen weet jij wat er speelt in de school. 

Wat vragen wij van je?                                                                                                                                                                                            Je hebt minimaal een voltooide MBO-opleiding en enkele jaren administratieve ervaring bij voorkeur op een school. Je kunt snel schakelen en dan nog steeds accuraat werken. Je beschikt over uitstekende kennis van het Nederlands in woord en geschrift;. Je hebt affiniteit met de doelgroep: jongeren tussen 12-18 jaar. Je bent een organisatorisch talent. Je bent goed in het werken met Microsoft Office pakket, met name Excel. Je bent bereid je kennis uit te breiden door middel van cursussen. Kennis en ervaring met Magister heeft een sterke voorkeur.

Wat bieden wij?

Je komt te werken met één collega van de leerling-administratie met wie je nauw samenwerkt. Als administratief medewerker word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal 5 met een max. van 2152 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering. We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 17 oktober 2021. Rechtsboven aan deze pagina vind je een knop waarmee je kan solliciteren. Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma’s achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.

Heb je vragen, neem dan contact op met mw. B. Sol,  Unit-Directeur van Liseo Boneriano: Tel +599-7157780 of: Barbara.Sol@sgbonaire.com.

Vacature gegevens

17-09-2021
17-10-2021
39,50
Bepaalde tijd
1,00
01-10-2021
Schaal 05