Interim manager publieke gezondheid

Locatie: De afdeling Publieke Gezondheid

39,5 uur per week

Wat ga je doen?

De afdeling Publieke Gezondheid is in ontwikkeling tot een volwaardige GGD.
Het OLB is op zoek naar een sterke manager die verantwoordelijk is voor de uitvoering van de Wet Publieke Gezondheid.  Naast het aansturen van de afdeling zet het hoofd ook, in samenwerking met partners in de curatieve zorg, het sociaal domein en aanpalende beleidsterreinen de koers uit voor de publieke gezondheidszorg en realiseert maatschappelijke doelen.

De kaders van het beleid worden gevormd door de Wet Publieke Gezondheid BES, Wet Openbare Lichamen BES, het bestuurscollege van Bonaire en VWS.

Je treedt op als DPG bij rampen en crises, adviseert het bevoegd gezag en coördineert de voorbereiding op mogelijke rampen met de geneeskundige hulpverlening in afstemming met de hulpverleningsdiensten en relevante andere diensten / organisaties op het eiland.

Ruime managementervaring bij een (zorg)instelling en ervaring met het managen van veranderprocessen is noodzakelijk.

Je voelt je vertrouwd met de Bonairiaanse samenleving en cultuur, spreekt bij voorkeur Papiaments en Nederlands en bent een aanspreekbare persoon voor alle bevolkingsgroepen op Bonaire.

Je bent een inspirerend, verbindt partijen en bent de drijvende kracht voor de publieke gezondheid op Bonaire.

Wat wij jou bieden

Het salaris bedraagt maximaal $7380,- (functieschaal 15)

Wat zijn de eisen

Je beschikt over een relevante opleiding op academisch niveau,  bijpassend werk- en denk denkniveau, bij voorkeur in de publieke gezondheidszorg.
Je hebt ervaring met het leidinggeven aan veranderingsprocessen. Je beschikt over een goed ontwikkeld politiek en bestuurlijk gevoel.

Wat is ook belangrijk om te weten

Een verklaring omtrent gedrag is een vereiste voor aanstelling en een assessment kan onderdeel uitmaken van deze procedure.

Ja! Ik wil deze baan

Stuur je sollicitatie vergezeld van een CV uiterlijk 8 december 2021 aan het Bestuurscollege van openbaar lichaam Bonaire, t.a.v. Afdeling P&O, Plasa Reina Wilhelmina 1, Kralendijk, Bonaire.

Bij voorkeur ontvangen wij je sollicitatie per email: solliciteren@bonairegov.com.

Voor nadere informatie kan je contact opnemen met Patricia Gerritzen-Veen, Beleidsadviseur P&O
patricia.veen@bonairegov.com/ 770 2656

Branche: Overheid
Functiegroep: Staf, advies en beleid
Werk / Denkniveau: WO
Leidinggevend: Ja
Vereiste talenkennis: EngelsNederlandsPapiaments
Vacature gaat in per : 19/11/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: Openbaar Lichaam Bonaire
Plaats: Bonaire

SGB is per direct op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame administratief medewerker voor de leerling-administratie  (1 fte) van  Liseo Boneriano

Wat ga je doen?

De medewerker (leerling)administratie verricht administratieve werkzaamheden, het leerlingvolgsysteem en de examenadministratie. De medewerker is vraagbaak voor leerlingen, ouders, personeel en derden voor algemene informatie over de school. Deze functie is praktisch uitvoerend en vraagt een collega met energie en enthousiasme. Zo neem jij de eerste lijn telefoontjes aan, van bijvoorbeeld ouders/verzorgers die een vraag hebben. Je voert gegevens in Magister (leerlingvolgsysteem) wat uiteraard de nodige accuratesse van je vraagt. Je verwerkt in het systeem een correcte en volledige opbouw van de dossiers en zal er een eventuele vervolg actie aan moeten volgen. Ook sta jij paraat voor eventuele vragen over lessen, boeken en beheer jij de correspondentie aan ouders, leerlingen en collega’s. Als aanspreekpunt voor zowel ouders en leerlingen weet jij wat er speelt in de school. 

Wat vragen wij van je?                                                                                                                                                                                            Je hebt minimaal een voltooide MBO-opleiding en enkele jaren administratieve ervaring bij voorkeur op een school. Je kunt snel schakelen en dan nog steeds accuraat werken. Je beschikt over uitstekende kennis van het Nederlands in woord en geschrift;. Je hebt affiniteit met de doelgroep: jongeren tussen 12-18 jaar. Je bent een organisatorisch talent. Je bent goed in het werken met Microsoft Office pakket, met name Excel. Je bent bereid je kennis uit te breiden door middel van cursussen. Kennis en ervaring met Magister heeft een sterke voorkeur.

Wat bieden wij?

Je komt te werken met één collega van de leerling-administratie met wie je nauw samenwerkt. Als administratief medewerker word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal 5 met een max. van 2152 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering. We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 17 oktober 2021. Rechtsboven aan deze pagina vind je een knop waarmee je kan solliciteren. Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma’s achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.

Heb je vragen, neem dan contact op met mw. B. Sol,  Unit-Directeur van Liseo Boneriano: Tel +599-7157780 of: Barbara.Sol@sgbonaire.com.

Vacature gegevens

17-09-2021
17-10-2021
39,50
Bepaalde tijd
1,00
01-10-2021
Schaal 05