Supervisor Drive Thru/Yard

For our Kooyman Store at Antriol, Bonaire we are looking for an experienced:

 Supervisor Drive Thru/Yard

As an actively involved foreman, the Supervisor Drive Thru/Yard is responsible for the daily work process on the work floor and management of the drive thru/yard assistants and assistant supervisors. He/she is also responsible for optimally selling the materials and goods and for observing and applying the rules and procedures.

 

Main tasks and responsibilities

 • Lead the Drive Thru/Yard Assistants and Assistant Supervisors in a motivating and inspiring way
 • Give, check and enforce instructions and regulations and ensure that the work is well done
 • Coordinate the entire process of receiving, unloading and unpacking incoming goods in the Drive Thru
 • Ensure that the amount of incoming goods is checked as stated on the order list, with special attention being paid to breakage, quality of goods and the correct codes
 • Take care of the sorting and effective storage of goods and ensuring stock control
 • Take care of the maintenance and cleaning of the stored products
 • Report defects and/or breakages to the Inventory Controller
 • Selling goods and giving the right product information to the customers
 • Coordinating the cycle counting with the Assistant Supervisors
 • Find out possible inventory differences in collaboration with the Inventory Controller department

 

Job requirements

 • Senior secondary vocational education (+) or bachelor degree in logistics with additional management training
 • Certificate of customer focus, sales techniques / demonstration techniques
 • At least 5 years of relevant work experience in a retail company / affinity with retail
 • Basic knowledge of computerized systems
 • Affinity with building materials and /or hardware retail branches
 • Stress resistant
 • Accepts guidance
 • Can respond adequately to unexpected situations
 • Excellent communication skills in Papiamentu, Dutch and English

 

Application procedure

Do you recognize yourself in the requested profile? Please send your application, including your motivation letter and resume no later than November 15th, 2021 via our website www.kooymanbv.com

For more information about the content of this position please contact our Human Resources Advisor, Mrs. Cindy Melendez at 461-3333 ext. 1307.

Branche: Groothandel /Handel
Functiegroep: Techniek
Werk / Denkniveau: HBO
Leidinggevend: Ja
Vereiste talenkennis: EngelsNederlandsPapiaments
Vacature gaat in per : 01/11/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: Kooyman BV
Plaats: Bonaire

SGB is per direct op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame administratief medewerker voor de leerling-administratie  (1 fte) van  Liseo Boneriano

Wat ga je doen?

De medewerker (leerling)administratie verricht administratieve werkzaamheden, het leerlingvolgsysteem en de examenadministratie. De medewerker is vraagbaak voor leerlingen, ouders, personeel en derden voor algemene informatie over de school. Deze functie is praktisch uitvoerend en vraagt een collega met energie en enthousiasme. Zo neem jij de eerste lijn telefoontjes aan, van bijvoorbeeld ouders/verzorgers die een vraag hebben. Je voert gegevens in Magister (leerlingvolgsysteem) wat uiteraard de nodige accuratesse van je vraagt. Je verwerkt in het systeem een correcte en volledige opbouw van de dossiers en zal er een eventuele vervolg actie aan moeten volgen. Ook sta jij paraat voor eventuele vragen over lessen, boeken en beheer jij de correspondentie aan ouders, leerlingen en collega’s. Als aanspreekpunt voor zowel ouders en leerlingen weet jij wat er speelt in de school. 

Wat vragen wij van je?                                                                                                                                                                                            Je hebt minimaal een voltooide MBO-opleiding en enkele jaren administratieve ervaring bij voorkeur op een school. Je kunt snel schakelen en dan nog steeds accuraat werken. Je beschikt over uitstekende kennis van het Nederlands in woord en geschrift;. Je hebt affiniteit met de doelgroep: jongeren tussen 12-18 jaar. Je bent een organisatorisch talent. Je bent goed in het werken met Microsoft Office pakket, met name Excel. Je bent bereid je kennis uit te breiden door middel van cursussen. Kennis en ervaring met Magister heeft een sterke voorkeur.

Wat bieden wij?

Je komt te werken met één collega van de leerling-administratie met wie je nauw samenwerkt. Als administratief medewerker word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal 5 met een max. van 2152 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering. We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 17 oktober 2021. Rechtsboven aan deze pagina vind je een knop waarmee je kan solliciteren. Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma’s achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.

Heb je vragen, neem dan contact op met mw. B. Sol,  Unit-Directeur van Liseo Boneriano: Tel +599-7157780 of: Barbara.Sol@sgbonaire.com.

Vacature gegevens

17-09-2021
17-10-2021
39,50
Bepaalde tijd
1,00
01-10-2021
Schaal 05