IC-buddy in november op Bonaire

Spreekt dit jou aan?

Een maand werken in het Caribisch gebied? Dat kan bij Fundashon Mariadal. Jouw IC-ervaring is hard nodig op Bonaire!

Jouw nieuwe baan

Je werkt als IC-buddy op de Intensive Care in het enige ziekenhuis op het eiland Bonaire: Fundashon Mariadal (FM). Het kleinschalige ziekenhuis heeft 36 verpleegbedden en 6 bedden voor Special Care waarvan 4 bedden voor recovery en 2 voor trauma, hartfalen en interne patiënten zijn. Hier werk je in een internationaal team met een diverse patiëntenpopulatie. Er is sprake van een prettige en laagdrempelige samenwerking met andere collega’s. Iedereen is vriendelijk en bereid je overal mee te helpen.

Jouw inzet op de Intensive Care Unit’ bestaat in hoofdlijnen uit:

  • Ondersteuning van de IC-verpleegkundigen.
  • Toezien op de paraatheid van ruimten en apparatuur’.
  • Administratieve handelingen zoals registratie van patiëntengegevens.

Jouw nieuwe werkplek

Bonaire is een bijzondere gemeente van Nederland. Samen met bijzondere gemeenten Saba en Sint-Eustatius worden de BES-eilanden ‘Caribisch Nederland’ genoemd. De gemiddelde temperatuur op het eiland is 28 graden. Bonaire ligt in het zuidelijke deel van de Caribische Zee en heeft ongeveer 19.200 inwoners. Het is een paradijs voor watersporters. Duiken, snorkelen, windsurfen, kitesurfen en waterskiën kan allemaal op dit eiland. En voor de kust van Bonaire ligt Klein Bonaire.

Op het eiland spreekt twee derde van de bevolking Papiaments. Daarnaast spreekt men Nederlands en zijn Spaans en Engels ook veel gehoord. Taal is erg belangrijk bij de zorg voor patiënten op Bonaire, men begrijpt Nederlands, maar men uit zich het liefst in het Papiaments.

Wat breng je mee?

  • Eerdere ervaring als buddy op een Intensive Care Unit.
  • In het bezit van een BIG-registratie;
  • Affiniteit met intensieve patiëntenzorg.
  • Bereidheid om flexibel ingezet te worden indien er tijdelijk geen COVID-patiënten op de IC zijn.
  • Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels is nodig. Lokale patiënten begrijpen Nederlands, maar men uit zich het liefst in het Papiaments. Het is een pluspunt als jij ook Papiaments verstaat en spreekt.
  • Een bijzondere verbintenis met één van de Caribische eilanden is een pré, maar zeker geen noodzaak.

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt fulltime (40 uur) op uitzendbasis via BKV bij Fundashon Mariadal. Naast een salaris ontvang je een retourticket van Amsterdam naar Bonaire en. Huisvesting wordt ook geregeld!

Verdere informatie

Het Caribische team van BKV
Al ruim 15 jaar bemiddelt BKV zorgprofessionals, artsen en medisch specialisten naar de Nederlands Caribische eilanden. Door onze ervaring, jaarlijkse bezoeken aan de eilanden, onze collega Linda op Bonaire en onze emigratiecoach op Aruba weten wij precies wat er speelt. Ons Caribische team informeert, ondersteunt en voorziet jou van alle informatie over het wonen, werken en leven in het Caribisch gebied. En ook brengen wij jou graag in contact met professionals die eerder de uitdaging zijn aangegaan of die momenteel op het eiland wonen en werken. Het is niet zomaar een stap en daarom bieden wij jou de ondersteuning en begeleiding die jij nodig hebt.

Persoonlijk contact
Voor uitgebreide informatie kun je contact opnemen met Consultant Healthcare Udin Gorong via +31 6 20 03 68 95 of per mail via udin@bkv.jobs