Commercieel Manager

Van der Valk

Als Commercieel Manager voor ons hotel op Bonaire werk je samen met het team aan een optimale gastbeleving bij het grootste horeca familiebedrijf van Nederland en Bonaire. Een mooie manier om jezelf te ontwikkelen bij een familiebedrijf dat iedereen kent! Je zal in deze rol op Bonaire werkzaam zijn. Werken bij Van der Valk betekent werken vol toewijding en elke dag het beste uit jezelf halen..

Van der Valk Plaza Beach Resort Bonaire is volop in ontwikkeling! Op de mooiste locatie op Bonaire vind je ons All Inclusive resort. Met een eigen strand, jachthaven, iconisch zwembad en een eigen huisrif is dit hét resort van de Nederlandse Antillen. Op dit moment wordt het resort uitgebreid met een eigen Villa Island in de lagune, nieuwe kamers en nieuwe Front Office direct aan het strand! Om deze uitbreiding commercieel goed op de kaart te zetten zoeken wij een pro-actieve en enthousiaste Commercieel Manager.

Commercieel Manager Van der Valk Plaza Beach Resort Bonaire

Als Commercieel Manager is er bij Van der Valk meer mogelijk dan je denkt. Het gaat om een geheel nieuwe functie met veel mogelijkheden.

Jij kunt goed zelfstandig werken en weet precies waar je moet beginnen om deze functie op te zetten. Je weet daarnaast als geen ander wat gastvrijheid is. Bij ons luidt de slogan namelijk: “wij zeggen geen nee, maar bieden een alternatief”.

In de rol van Commercieel Manager ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op het gebied van Sales en Marketing in het hotel. Je rapporteert aan en adviseert de Directeur en verliest hierbij de doelstellingen nooit uit het oog.

Taken en verantwoordelijkheden o.a.:

 • Jij bent het contactpersoon voor de touroperators en andere relaties;
 • Jij stelt zowel corporate contracten op als contracten voor de touroperators ism de revenue manager, algemeen directeur en commercieel/operationeel directeur van de holding;
 • Jij bent verantwoordelijk voor het beheer van- en het contact met relaties;
 • Jij zal je inzetten voor het opzetten van nieuwe commerciële concepten, zoals bruiloften en incentives;
 • Je bent verantwoordelijk voor de wereldwijde commerciële positionering en acquisitie van het resort;
 • Je ondersteunt de Commercieel & Operationeel Directeur bij het opmaken en uitvoeren van contracten met airlines;
 • Op het gebied van marketing schrijf jij content en lever je deze aan bij Marketing in Nederland voor de uitingen;
 • Je schrijft pakkende advertenties en zet ons en onze mogelijkheden online op de kaart.

Jouw profiel

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiende Sales en Marketing afdeling. Jij bouwt en onderhoudt relaties met klanten en bent voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt. Je legt de nadruk op hun tevredenheid. Je hebt zelfkennis, bent kritisch en je bent altijd bezig met wat beter kan.

Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om er voor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En:

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een relevante omgeving in een soortgelijke functie;
 • Je bent enthousiast en gastvrij;
 • Bij voorkeur bekend met leisure sales in de upscale markt en met een eigen netwerk.

Wij bieden

Je kunt je ontwikkelen in een veelzijdige functie. Wij zijn een groeiende organisatie met innovatie als drijfveer. Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien en innoveren en bieden wij volop kansen. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken.

 • Je ontvangt een marktconform salaris;
 • Verder heb je een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is.

Wie zijn wij?

Van der Valk Hotel Plaza Beach & Dive Resort Bonaire maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen 7 hotels in Nederland: hotel Hoorn, Palace hotel Noordwijk, hotel Amersfoort- A1, hotel Leusden-Amersfoort, hotel Tiel, hotel ‘s-Hertogenbosch-Vught en hotel Nuland-‘s-Hertogenbosch. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en dus Van der Valk Hotel Plaza Beach & Dive Resort op Bonaire.

Interesse? Stuur dan jouw cv t.a.v. Lars naar hr.communicatie@valkinternational.com.