Verkoeververpleegkundige

€2.473 – €3.347 per maand

Spreekt dit jou aan?

BKV heeft een mooie uitdaging voor jou! Ga jij in 2022 aan de slag op Bonaire als recoveryverpleegkundige?

Jouw nieuwe baan

Heb jij altijd al op een tropisch eiland willen werken? Binnen het ziekenhuis op Bonaire is een vacature voor een recoveryverpleegkundige ontstaan. Je bent verantwoordelijk voor het verplegen, verzorgen en begeleiden van patiënten en het coördineren van de zorg rondom patiënten.

Wat ga je doen?

Jij…

 • Stelt het zorgplan op in samenwerking met arts en/of multidisciplinaire team, bewaakt en evalueert dit plan in het multidisciplinaire overleg en bespreekt het met de patiënt/cliënt en familie/relaties.
 • Coördineert de zorg rondom patiënten/cliënten, wijst patiënten/cliënten toe aan verpleegkundigen, hebt overleg en stemt af met betrokkenen in de zorgverlening en fungeert als aanspreekpunt.
 • Draagt zorg voor informatieoverdracht naar collega’s en medewerkers inzake de zorgverlening en het zorgplan.
 • Registreert verleende zorg, bijzonderheden en veranderingen in de patiënt/cliëntsituatie in het zorgdossier en rapporteert bijzonderheden.
 • Verricht (gespecialiseerde) verpleegtechnische handelingen conform protocollen (o.a. intramusculair en intraveneus injecteren, infuus aansluiten, katheteriseren, gespecialiseerde wondverzorging).
 • Stimuleert en ondersteunt de patiënt/cliënt en familie/relaties bij zelfzorg en biedt intensieve zorg waarbij aan lichamelijke, psychische en sociale aspecten aandacht wordt besteed.
 • Controleert en verstrekt medicatie.
 • Bewaakt het proces rondom de patiënt/cliënt, signaleert, rapporteert en treedt handelend op bij eventuele veranderingen in de patiënt/cliëntsituatie en schakelt in acute/ levensbedreigende situaties een verpleegkundige specialistische afdeling of arts in.

Jouw nieuwe werkplek

Je bent werkzaam op het eiland Bonaire; een bijzondere gemeente van Nederland. Samen met bijzondere gemeenten Saba en Sint Eustatius worden de BES-eilanden ‘Caribisch Nederland’ genoemd. Bonaire ligt in het zuidelijke deel van de Caribische Zee en heeft ongeveer 19.200 inwoners en heeft een oppervlakte van 288 km2. De gemiddelde temperatuur op het eiland is 28 graden. Op het eiland spreekt twee derde van de bevolking Papiamento. Daarnaast spreekt men Nederlands en zijn Spaans en Engels ook veel gehoord.

Wat breng je mee?

Om in aanmerking te komen voor deze recoveryverpleegkundige vacature op Bonaire voldoe je aan onderstaand profiel:

 • Een diploma verpleegkunde en recovery specialisatie.
 • Een BIG-registratie en een geldig rijbewijs.
 • Kennis van intensieve patiëntenzorg.
 • Meerdere jaren recente werkervaring als recoveryverpleegkundige.
 • Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands, Engels en Spaans is nodig bij het informeren en instrueren van patiënten (en diens familie en/of relaties), bij het geven van inhoudelijk adviezen en bij de patiënte overdracht. Bij voorkeur spreek je Papiaments.

Arbeidsvoorwaarden

Deze verpleegkundige functie op een specialistische afdeling is ingedeeld in functiegroep 45. Jouw salaris bedraagt minimaal USD 2,473.- en maximaal USD 3,347.- bruto per maand. Retourticket en huisvesting wordt voor je geregeld. Jij krijgt een contract voor een half jaar of langer! Je kan per februari 2022 starten en je krijgt een contract voor loopt voor circa zes maanden met wellicht de optie tot verlenging, en je werkt 40 uur per week.

Verdere informatie

Persoonlijk contact
Voor uitgebreide informatie kun je contact opnemen met Udin Gorong via +31 6 20 03 68 95 of per mail via udin@bkv.jobs.

Job alert
Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert. Dan ontvang je passende vacatures.

Webinars
Regelmatig organiseren wij bij BKV verschillende webinars. Kijk op deze pagina voor het actuele aanbod van de webinars en schrijf je in!