Docent NASK (Natuur & Scheikunde)                                                               

SGB is voor het schooljaar 2021/2022 op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame

docent NASK (Natuur & Scheikunde)

1 fte voor de unit VMBO.

VMBO(Voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs) bestaat uit de basisberoepsgerichte leerweg en kaderberoepsgerichte leerweg. Samen met zo’n 50 enthousiaste collega’s bedienen we ongeveer 431 leerlingen die begeleiding nodig hebben in het leerproces en voorbereiding op (arbeids)deelname in de maatschappij.

Wat ga je doen?

Je verzorgt interessante en uitdagende lessen Natuurkunde & Scheikunde. Je motiveert, inspireert en stimuleert leerlingen tot het leren leren, speelt in op de leefwereld van leerlingen en begeleidt leerlingen met leer- en gedragsvraagstukken. Je initieert, in overleg met jouw team, structurele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen. Je bevordert de sociale en persoonlijke ontwikkeling, creëert samen met jouw collegae een veilig leer- en leefklimaat. Je levert uiteraard een positieve bijdrage aan jouw team en onderwijsontwikkeling en coacht collegae om samen de teamdoelen te bereiken.

Wat vragen wij van je?

Je beschikt over minimaal een tweedegraads lesbevoegdheid voor natuurkunde en/of scheikunde. Je hebt alles organisatorisch goed geregeld en uiteraard ben je pedagogisch en didactisch sterk waardoor je ook goed kunt differentiëren. Je kunt goed samenwerken en overlegt op professionele wijze met de vakgroep over o.a. de lesinhoud.  Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel. Je integreert jouw 21 st century skills in de lessen. Bij voorkeur heb je minimaal drie jaren leservaring als docent met ervaring in het geven van lessen aan de examenklassen.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Als docent word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal LB met een min. van 2967 en een max. van 3927 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals  een eindejaarsuitkering. We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 26 april 2021. Rechtsboven aan deze pagina vind je een knop waarmee je kan solliciteren. Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma’s achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.

Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Francis Pieter, Unit directeur VMBO. Tel +599-715 7241 of: Francis.pieter@sgbonaire.com.

Let wel: de sollicitatiebrieven, CV’s en kopieën van diploma’s dient u bij de link https://werkenbij.sgbonaire.info  in te dienen (en niet aan de unit-directeur te richten).

De vacature wordt tegelijk intern en extern uitgezet. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Branche: Onderwijs / Opleiding
Functiegroep: Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: HBO
Leidinggevend: Nee
Vereiste talenkennis: Nederlands
Vacature gaat in per : 15/04/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: ScholenGemeenschap Bonaire
Plaats: Bonaire
Contactpersoon: https://werkenbij.sgbonaire.info