Volwaardig Slager

Wie zijn wij?
Wij zijn Fresh Supplier Bonaire, onderdeel van de Van den Tweel Caribbean Group. Wij zijn een productie bedrijf met onze eigen Bakkerij, Slagerij en grote Koel- en Diepvriesopslag. Wij leveren op dit moment aan de 2 grootste supermarkten en later ook aan retail, horeca en instellingen op het eiland. Nu zijn we op zoek naar de belangrijkste onderdelen van ons bedrijf: medewerkers! Heb jij zin om in een fresh nieuw bedrijf te gaan werken? Dan nodigen we je uit om verder te lezen.

De Functie
Als volwaardig slager beschik jij over de capaciteiten om de productie in de gehele  slagerij zelfstandig uit te voeren. Jij zorgt ervoor dat de klant altijd het gevraagde product krijgt. Ook denk je mee over verbetering  en vernieuwing van de producten. Bij afwezigheid van de Teamleider, stuur jij het team aan. Jij bent een aanpakker en je gaat niet naar huis voordat het werk af is.

Functie eisen

  • Gediplomeerd slager,
  • Zelfstandig werkend,
  • Leidinggevende capaciteiten,
  • Beheersing: Nederlands
  • Tijdsbesteding: Fulltime

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende job in een dynamische omgeving, in een nieuw bedrijf. Wij starten met een arbeidscontract voor bepaalde tijd met een marktconform salaris.

Solliciteren
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en durf jij de uitdaging aan?
Stuur dan je sollicitatiebrief met CV o.v.v. sollicitatie volwaardig slager naar avroosmalen@fsb-bonaire.com

Branche: Groothandel /Handel
Functiegroep:
Verkoop en marketing
Werk / Denkniveau: MBO
Leidinggevend: Ja
Vereiste talenkennis: Nederlands
Vacature gaat in per : 03/03/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: Fresh Supplier Bonaire
Plaats: Bonaire

Leave a comment