Senior loods

Wat ga je doen?

  • Als Loods ga je je toeleggen op het beloodsen van schepen en draag je op kundige wijze de veilige en betrouwbare begeleiding van het scheepvaart verkeer in en rond de havens en wateren van Bonaire.
  • Je analyseert de zeekaart m.b.t. waterdiepte e.d. en gegevens over windrichting, -sterkte, stroomsterkte e.d. en maakt berekeningen. Je vraagt de noodzakelijke informatie op over het schip, zoals de diepgang, tonnage, lengte, breedte en toetst deze gegevens aan het orderboek/havenreglement.
  • Je adviseert de leiding of scheepvaartverkeer bij slechte weersomstandigheden of afwijkende maten al dan niet geloodst kunnen worden. Je loodst alle soorten schepen, d.w.z. vrachtschepen, cruiseschepen en tankers etc.

Waar moet je minimaal aan voldoen?

  • Je beschikt over een relevante HBO vakopleiding zoals Wachtstuurman alle schepen.
  • Je hebt minimaal 6 jaar ervaring binnen het werkgebied en beheerst het Nederlands, Engels in woord en geschrift. Papiamentu en Spaans zijn een pré.
  • Daarnaast ben je vooral analytisch, betrouwbaar, klantgericht, samenwerkingsgericht (teamspeler), gestructureerd en servicegericht.
  • Het salaris bedraagt maximaal $ 5.054,-
  • Afhankelijk van loods uren en ervaring.

GEÏNTERESSEERD?

Je sollicitatie kan je vergezeld van een C.V. tot en met 12 maart 2021 aan het Bestuurscollege van het openbaar lichaam Bonaire worden gericht,

t.a.v. Afdeling P&O, Plasa Reina Wilhelmina 1, Kralendijk, Bonaire.

Bij voorkeur ontvangen wij je sollicitatie per email: solliciteren@bonairegov.com

Voor meer informatie of een uitgebreid functieprofiel kan je contact opnemen met Havenmeester Günther Flanegin tel. +599 715 5330 tst.5350 of Beleidsadviseur Patricia Gerritzen-Veen  tel. +599 715 5330 tst. 2122.

Branche: Overheid
Functiegroep: Techniek
Werk / Denkniveau: HBO
Leidinggevend: Nee
Vereiste talenkennis: Engels Nederlands
Vacature gaat in per : 23/02/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: Openbaar Lichaam Bonaire
Plaats: Bonaire

Leave a comment