Leerkrachten speciaal en basis onderwijs

Wij zijn op zoek naar leerkrachten met enorm veel talent en passie voor het onderwijs. Ben jij die leerkracht die deze kans wil pakken om met betrokken en gemotiveerde collega’s te werken aan het verbeteren van het onderwijs? Krijg je energie van het werken met kinderen? Haal jij voldoening uit korte/uitdagende opdrachten en kun jij veel structuur bieden? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Wij nodigen je uit om de sollicitatie vergezeld van een C.V. uiterlijk 19 maart 2021 te richten aan Stichting Openbaar Onderwijs Bonaire, t.a.v. mw. Saby de Bies per email: info@stichtingoob.com. Voor nadere informatie over bovenstaande vacature verwijzen wij naar onze website: www.stichtingoob.com

Branche: Overheid
Functiegroep: Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: HBO
Leidinggevend: Nee
Vereiste talenkennis: Nederlands Papiaments
Vacature gaat in per : 23/02/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: Stichting Openbaar Onderwijs Bonaire
Plaats: Bonaire
Contactpersoon: mw. Saby de Bies

Leave a comment