Groepsbegeleider vrouwenopvang Refugio Tabitha

Stichting Krusada

Krusada is een dynamische Christelijke organisatie die van harte gemotiveerd is om hulp te bieden aan mensen die vanwege verschillende redenen hulp nodig hebben om effectief deel te nemen aan de maatschappij. De inspiratie voor deze hulpverlening heeft zijn grondslag vanuit Bijbelse principes. We bieden kwalitatief goede dienstverlening aan in samenwerking met de eilandelijke zorgketenpartners. Onze dienstverlening bestaat uit: 24-uurs opvang, woonbegeleiding en trajecten van dagbesteding.

Stichting Krusada is een begeleidingsinstelling voor professionele Bijbels genormeerde hulpverlening op maat. De stichting is meer dan 20 jaar actief op het terrein van begeleiding van participanten met een verslaving, crimineel verleden, beperking, crisissituatie of anderszins.

Wie flexibel is en écht gaat voor het welzijn van de cliënt, is bij onze stichting aan het juiste adres. Bij Stichting Krusada kunnen we flexibele, ondernemende, creatieve medewerkers met enthousiasme gebruiken!

Voor de vrouwenopvang Refugio Tabitha (huiselijk geweld crisis opvang), is Krusada per direct op zoek naar een:

Groepsbegeleider vrouwenopvang Refugio Tabitha 40 uur per week

Wat ga je doen?

De functie bestaat in het kort uit het begeleiden van de deelnemers op basis van een begeleidingsplan. Dit gebeurt in teamverband onder leiding van de Zorgcoördinator. Verwacht wordt: het bijdragen aan het opstellen van en het evalueren van begeleidingsplannen, het mede vormgeven aan begeleidingsprogramma’s en het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden zoals rapporteren, signaleren, praktisch begeleiden en het aanleren van vaardigheden aan cliënten. Het hebben van een is rijbewijs een pré.

Wie zoeken wij

Je hebt een levende relatie met de Heere Jezus en je leeft een leven vanuit deze overtuiging.

Je bent een professional die werkt met een christelijk denkwijze. En begrijpt dat dit mooie werk meer is dan alleen een baan. Je ziet kansen en mogelijkheden, die je kunt omzetten naar concrete acties. Hierin durf je daadkrachtig op te treden, waarbij je cliënten aanspreekt op hun eigen rol, taak en verantwoordelijkheden.

Wat vragen wij

  • Je beschikt over een MBO 4 of hoger denkniveau, door aantoonbare ervaring en/of afgeronde relevante opleiding
  • Je bent stressbestendig en kunt samenwerken in een team.
  • Je beschikt over kennis en inzicht in methodisch/geïntegreerde zorgsystemen
  • Je bent bekend en hebt affiniteit/ervaring met het begeleiden van cliënten
  • Beschikt over enige kennis en inzicht in de doelgroep Huiselijk geweld
  • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift in het Nederlands en het Papiaments

Dit biedt Stichting Krusada
Samen zetten wij ons dagelijks in voor het bieden van de beste begeleiding aan onze cliënten Wij bieden je een interessante en afwisselende functie in een prettige werkomgeving. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal $1780- en maximaal $2758 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Het salaris wordt aangevuld met een pakket aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie over deze functie of kijk op https://fundashonkrusada.org/  of  neem contact op met Dhr. Junny Josephina (Directeur), tel 00 599-717-2233 

Wij zien graag je CV met motivatiebrief tegemoet per email naar info@krusada.nl. Inwinnen van een referentie, het aanleveren van een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Leave a comment