Coördinator (sociale werkplaats) Warda Mi Rin

Stichting Krusada

Krusada is een dynamische Christelijke organisatie die met hart en ziel gemotiveerd is om hulp te bieden aan mensen die vanwege verschillende redenen hulp nodig hebben om effectief deel te kunnen nemen aan de maatschappij. Bijbelse principes liggen ten grondslag aan de inspiratie voor deze hulpverlening. We bieden kwalitatief goede dienstverlening aan in samenwerking met de eilandelijke zorgketenpartners. Onze dienstverlening bestaat uit: 24-uurs opvang, woonbegeleiding en trajecten van dagbesteding.

Stichting Krusada is een begeleidingsinstelling voor professionele Bijbels genormeerde hulpverlening op maat. De stichting is meer dan 20 jaar actief op het terrein van begeleiding van participanten met een verslaving, crimineel verleden, beperking, crisissituatie of anderszins.

Wie flexibel is en écht gaat voor het welzijn van de cliënt, is bij onze stichting aan het juiste adres. Bij Stichting Krusada kunnen we flexibele, ondernemende, creatieve medewerkers met enthousiasme goed gebruiken!

Krusada is zoek naar een:

Coördinator (sociale werkplaats) Warda Mi Rin 40 uur per week

Dit is de rol

In de functie van Coördinator Warda Mi Rin heb je een belangrijke rol in de verankering van onze begeleidingsvisie. Je begeleidt het team om samen waarde en inhoud te geven aan de sociale werkplaats en het begeleiden van cliënten. Belangrijke onderwerpen in het dagelijkse leven voor de doelgroepen waarmee Krusada werkt, is het structureren van hun dag, zelfstandig leren leven en werken met een beperking.

Je geeft leiding aan de medewerkers van de afdeling Sociale werkplaats met als doel het realiseren van de afgesproken kwaliteit van begeleiding binnen het vastgestelde budget. Als coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de afdeling, begeleiding zowel inhoudelijk als organisatorisch en draagt zorg voor een optimaal sociale werkplaats voor de mensen die er werken. Je onderhoudt contacten die voortvloeien uit de zorg, met ketenpartners en andere externe hulpverleners/instanties. Je voert het personeels- en kwaliteitsbeleid uit en je bent verantwoordelijk voor het bevorderen van de kwaliteit van de zorgverlening. 

Wie zoeken wij

Je heb je een levende relatie met de Heere Jezus en leeft je leven vanuit deze overtuiging.

Je ben een professional die werkt met een christelijk denkwijze en begrijpt dat dit mooie werk meer is dan alleen een baan. Je bent een coachende leidinggevende die in staat is om medewerkers te inspireren, te motiveren, te stimuleren en in hun kracht te zetten. Je ziet kansen en mogelijkheden, die je kunt omzetten naar concrete acties. Hierin durf je daadkrachtig op te treden, waarbij je mensen aanspreekt op hun eigen rol, taak en verantwoordelijkheden. 

Wat vragen wij

• Je beschikt over een HBO-denkniveau, door aantoonbare ervaring en/of een relevante afgeronde opleiding

• Je beschikt over kennis en inzicht in methodisch/geïntegreerde zorgsystemen

• Je beschikt over leidinggevende ervaring

• Je bent bekend en hebt affiniteit/ervaring met het begeleiden van mensen

• Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift in het Nederlands en het Papiaments

Dit biedt Stichting Krusada

Samen zetten wij ons dagelijks in voor het bieden van de beste begeleiding aan onze cliënten Wij bieden je een interessante en afwisselende functie in een prettige werkomgeving. Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, minimaal $2315 en maximaal $2800 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Het salaris wordt aangevuld met een pakket aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over deze functie of kijk op https://fundashonkrusada.org/  of  neem contact op met Dhr. Junny Josephina (Directeur), tel 00 599-717-2233 

Wij zien graag je CV met motivatiebrief tegemoet per email naar info@krusada.nl. Inwinnen van referenties en het aanleveren van een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Leave a comment