Medium Care Verpleegkundige Bonaire

Special island, Special people, Special Care! En voor dat laatste zoeken wij jou als Medium Care Verpleegkundige Bonaire. Bij het ziekenhuis op het eiland hebben ze één van de leukste Special Care teams van de Caribbean. Jij kan daar onderdeel van uit gaan maken. Wil jij in de periode van maart tot einde jaar jezelf minimaal 3 maanden of langer aan de afdeling verbinden? Let’s talk! Want geloof ons…jij gaat naar huis met ontelbaar veel special memories!

Het Fundashon Mariadal en de afdeling.

Bonaire is een klein eiland en qua ziekenhuiszorg afhankelijk van het  Fundashon Mariadal. Het algemeen ziekenhuis is continu bezig met het vergroten van de kwaliteit en veiligheid van de zorg. Het ziekenhuis beschikt over 36 verpleegbedden en zes bedden voor Special Care. Het ziekenhuis is klein en daarom kom je al snel in contact met de overige specialismen, wat betekent dat je het zorgtraject van de patiënt breed meemaakt. Een enorm leerzame aanvulling op jouw ervaring dus! Als er zorg nodig is wat in het Fundashon Mariadal niet uitgevoerd kan worden, zal de patiënt met de Air ambulance naar één van de buurlanden worden overgevlogen.

Jouw profiel als Medium Care Verpleegkundige Bonaire.

  • Je hebt een diploma tot Recovery Verpleegkundige met 2 jaar gediplomeerde werkervaring.
  • Je beschikt over een geldige BIG registratie.
  • Het avontuur ga je minimaal 3 maanden aan. Hoe lang je beschikbaar bent, het groter de kans op een waarneming.
  • Als waarnemer werk je een 40-urige werkweek. Dat is voor jou geen probleem.
  • Je bent sociaal, kan je goed aanpassen aan lokale cultuur met bijpassende gewoontes en omgangsvormen.
  • Met een flexibele instelling, open blik en doorzettingsvermogen kom je binnen het team een heel eind!
  • Jouw Nederlands en Engels is perfect. Als je Spaans spreekt is dat een pré. Je wil daarnaast je best doen om het Papiaments machtig te worden. (Dat is ook nog eens heel leuk!)

De arbeids- en bemiddelingsvoorwaarden?

  • Je ontvangt een arbeidscontract van het Fundashon Mariadal. De arbeidsvoorwaarden en salaris worden bepaald volgens het CAO van het ziekenhuis.
  • Een retourticket Nederland – Bonaire is onderdeel van de arbeidsvoorwaarden.
  • Het ticket van jouw partner wordt vergoed vanaf een waarneming van 6 maanden.
  • Gedurende twee maanden wordt huisvesting verzorgd en vergoed door het ziekenhuis.
  • Je ontvangt een verhuisvergoeding of derde maand huisvesting, afhankelijk van de duur van jouw indiensttreding.
  • Wij gaan jou begeleiden op het gebied van jouw reis, verblijf en werkomstandigheden, voor zo lang als jij daar behoefte aan hebt.
  • Onze emigratiecoach op Bonaire is op het eiland bereikbaar voor vragen, tips, problemen.
  • Voordat je vertrekt krijg je van ons een basisles Papiaments samen met de andere kandidaten!
  • Ieder kwartaal verzorgen wij een kennismakingsborrel Caribbean.
  • En zoals beloofd: we garanderen je ontelbaar veel special memories!!

Werken op de Caribbean is te gek. Al zeggen we het zelf.

Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten en Sint Eustatius. Alle eilanden zijn enorm verschillend in woon- en werkcultuur. Het leven en werken op de Caribbean is enorme uitdaging en als je daar een tropische omgeving bij optelt, dan klinkt het natuurlijk als een grote droom. En dat is het ook, maar wel eentje waarbij je ervoor kiest om te werken. In je vrije tijd is er volop ruimte voor zon, strand en alle leuke dingen die de eilanden bieden, maar het wordt niet gewaardeerd als dit op de werkvloer een rol gaat spelen. Jij krijgt een kans die voor jouw lokale collega’s niet vanzelfsprekend is. Als je via Healthz naar de Caribbean vertrekt, dan vinden wij het belangrijk dat je daar bewust van bent.

Joehoe! Medium Care Verpleegkundige Bonaire. Ben jij het?!

Kom met ons kletsen! Want wij willen jou net zo enthousiast maken over dit avontuur als wij zelf zijn. Bonaire is een prachtig eiland en de collega’s van de Special Care zijn te gek! Een topcombinatie voor iedereen die werk en plezier wil combineren. Voor je het weet wil je er nooit meer weg… Marjolijn Vlaar maakt graag een vrijblijvende afspraak met je. Jouw CV en motivatie o.v.v. ‘vacature Medium Care Verpleegkundige Bonaire’ kan je mailen naar info@healthz.euof geef ons een belletje op +31(0)20-2443798.

Leave a comment