Docent Nederlands – MBO

SGB is vanaf april 2021 op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame docent Nederlands (1 fte) voor de Unit MBO.

Je verzorgt interessante en uitdagende lessen Nederlands. Je motiveert, inspireert en stimuleert studenten, speelt in op hun leefwereld begeleidt studenten met leer- en gedragsvraagstukken. Je bevordert de sociale en persoonlijke ontwikkeling, creëert samen met jouw collegae een veilig leer- en leefklimaat. Je levert een positieve bijdrage aan jouw team en onderwijsontwikkeling. 

Op het MBO worden studenten heel praktisch opgeleid voor een beroep in de Techniek, Bouw, Toerisme, Horeca, Zakelijke Dienstverlening, ICT, Zorg & Welzijn, Media en Sport. Als docent Nederlands probeer je daar tijdens je lessen op in te spelen. Het MBO biedt BOL en BBL-opleidingen aan.

Wat vragen wij van je?

Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid Nederlands. Je hebt alles organisatorisch goed geregeld en uiteraard ben je pedagogisch en didactisch sterk waardoor je ook goed kunt differentiëren. Je bent gedreven om studenten met een taalachterstand te begeleiden. Bij voorkeur heb je ervaring met lesgeven aan anderstalige studenten voor wie Nederlands een moeilijke taal is. 

Je kunt goed samenwerken en overlegt op professionele wijze met de vakgroep over o.a. de lesinhoud.  Je kunt voor de studenten een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel. Je integreert jouw 21 st century skills in de lessen. 

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de studenten. Als docent word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal LB met een max. van 3927 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals  een eindejaarsuitkering. We beginnen met een jaarcontract, maar verlenging behoort tot de mogelijkheden.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 29 januari 2020. Rechtsboven aan deze pagina vind je een knop waarmee je kan solliciteren. Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma’s achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.

Heb je vragen, neem dan contact op met mw. L. de Keijzer, Unit Directeur van het MBO: Tel +599-7157420 of: Liset.de.Keijzer@sgbonaire.com

Vacature gegevens

13-01-2021
29-01-2021
41,50
Bepaalde tijd
1,00
01-04-2021
Schaal LB

Leave a comment