Docent Nederlands Liseo Boneriano

SGB is per 1 maart op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame docent Nederlands (0,60 – 0,80 fte) op Liseo Boneriano i.v.m. zwangerschapsvervanging 

Wat ga je doen?

Je verzorgt interessante en uitdagende lessen Nederlands. Je motiveert, inspireert en stimuleert leerlingen tot het leren leren, speelt in op de leefwereld van leerlingen en begeleidt leerlingen met leer- en gedragsvraagstukken. Je initieert, in overleg met jouw team, structurele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen. Je bevordert de sociale en persoonlijke ontwikkeling, creëert samen met jouw collegae een veilig leer- en leefklimaat. Je levert uiteraard een positieve bijdrage aan jouw team en onderwijsontwikkeling en coacht collegae om samen de teamdoelen te bereiken.

Wat vragen wij van je?

Je beschikt over minimaal een tweedegraads lesbevoegdheid Nederlands. Je hebt alles organisatorisch goed geregeld en uiteraard ben je pedagogisch en didactisch sterk waardoor je ook goed kunt differentiëren. Je kunt goed samenwerken en overlegt op professionele wijze met de vakgroep over o.a. de lesinhoud.  Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel. Je integreert jouw 21 st century skills in de lessen. Bij voorkeur heb je minimaal drie jaren leservaring als docent Nederlands. 

Wat bieden wij?

Je komt te werken in het mavo-team en gaat je lessen aan de klassen mavo 1 en 2 geven. Het mavo-team kenmerkt zich door nauwe betrokkenheid bij de leerlingen. Als docent word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal LB met een max. van 3927 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals  een eindejaarsuitkering. Deze vacature betreft een zwangerschapsvervanging. We zijn op zoek naar een collega voor een periode van ongeveer 5 maanden. 

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 31 januari 2021. Rechtsboven aan deze pagina vind je een knop waarmee je kan solliciteren. Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma’s achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.

Heb je vragen, neem dan contact op met .w. B. Sol Unit Directeur van) Liseo BonerianoTel +599-7157780  of: Barbara.Sol@sgbonaire.com

Vacature gegevens

18-01-2021
31-01-2021
25,00
Bepaalde tijd
0,60
01-03-2021
Schaal LB

Leave a comment