Deskundige Infectiepreventie Bonaire

Wil jij graag een verschil maken? Is het omgaan met mensen je talent? Is het lesgeven je passie? Beheers je het Papiamento vloeiend in woord en geschrift? Dan solliciteer nu!

De hele wereld maakt het mee, COVID-19. Ook op de Caribbean hebben ze ook te maken met COVID-19. Het belangrijkste onderdeel is de zorgprofessional. Wij hebben een dringende oproep gekregen vanuit het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om op zoek te gaan naar zorgprofessionals die zich kunnen inzetten op het eiland Bonaire. Ben jij per direct beschikbaar voor een periode van drie maanden? Dan horen wij dat graag!

Wat ga je doen?

In het kader van het COVID-19 project zijn wij per direct op zoek naar een deskundige infectiepreventie die ondersteuning kan bieden in het Fundashon Mariadal ziekenhuis op Bonaire. Je helpt en ondersteunt de deskundige infectiepreventie, die momenteel werkzaam is in het ziekenhuis met het voorkomen, opsporen en het bestrijden van infecties. Daarnaast houd jij je bezig met het ontwikkelen en implementeren van het infectiepreventiebeleid. Verder geef je advies en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom COVID-19.

Wij vragen:

  • Een afgeronde opleiding als deskundige infectiepreventie in de richting publieke gezondheid of ziekenhuis;
  • Zelfstandig, flexibel, resultaatgericht en proactief;
  • Je hebt goede sociaal-communicatieve competenties zoals motiveren en samenwerken;
  • Je staat stevig in je schoenen, bent creatief en staat open voor veranderingen;
  • Je bent in staat zelfstandig te functioneren en deskundige beslissingen te nemen onder verschillende omstandigheden.

Wij bieden:

  • Begeleiding en ondersteuning in het volledige proces;
  • Vanuit TMI wordt er een dienstverband voor de duur van de opdracht aangeboden;
  • Retourvlucht, huisvesting en een huurauto voor de gehele periode;
  • Salaris conform NL CAO Ziekenhuizen, inschaling conform ervaringsjaren/huidig salaris;
  • Maandelijkse COVID-toelage.

Het eiland Bonaire

Bonaire is een eiland gelegen in het Caribisch gebied. Een bijzondere gemeenten van Nederland. Bonaire is één van de ABC-eilanden (Aruba – Bonaire – Curaçao) en behoort tot de Kleine Antillen oftewel de Benedenwindse Eilanden. Bonaire is een populaire vakantiebestemming onder Nederlandse toeristen, maar wordt door de uitstekende duik- en snorkelmogelijkheden ook redelijk veel bezocht door internationale toeristen, onder andere vanuit de Verenigde Staten.

TMI Caribbean

TMI Caribbean bemiddelt al jaren verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten naar het Caribisch gebied. Hierdoor hebben wij een zeer ervaren team opgebouwd van recruiters, een binnendienst en een accountmanager, geheel gespecialiseerd in het werken in de Caribbean. Samen hebben zij alle kennis in huis om jou te helpen om op de eilanden aan de slag te gaan. Ons doel hierbij is om jou te ontzorgen, te begeleiden en een internationale ervaring rijker te maken!

Leave a comment