Vacature: Stagiair facility management (ft)

Doe jij een HBO opleiding facility management en ben je toe aan je eindopdracht? Lees dan snel verder!

Voor ons zonnige resort in Bonaire zijn wij per direct op zoek naar een:

Stagiair facility management (fulltime)

Profiel:
Jouw belangrijkste taken zijn het opzetten, controleren en digitaliseren van de complete housekeeping op het Resort. Je stuurt het schoonmaakteam aan en je brengt structuur aan in de huidige procedures en regels. Daarnaast denk je mee in het ontwikkelen van nieuwe procedures en schrijf je een beleidsplan uit. Je werkt mee waar nodig, maar houdt je vooral bezig met het uitzetten van de grote lijnen.

De functie vereist een hoge mate van stressbestendigheid en flexibiliteit. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je houdt ervan de handen uit de mouwen te steken. Je werkt zelfstandig en er wordt dan ook eigen initiatief van je verwacht.

Functie eisen:

  • Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in Nederlands en Engels.
  • Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in Duits en Spaans is een pre.
  • Je bent een harde werk(st)er en beschikt over goede sociale eigenschappen.
  • Zelfstandigheid.
  • Stressbestendigheid.
  • Je neemt initiatief en vraagt om hulp wanneer je die nodig hebt.

Wie zijn wij?
Resort Bonaire is de ideale uitvalsbasis voor diverse uitjes. Op het resort bevindt zich uiteraard een zwembad met een écht zandstrand. Je kunt op Resort Bonaire niet alleen een appartement huren voor 2 of 4 personen, maar er zijn ook penthouses voor 6 personen.

Resort Bonaire is met afstand één van de zonnigste stukjes van Nederland. Gelegen in het Caribische gebied, heeft dit eiland alles in huis voor een zonnige vakantie. Hier kom je als gast helemaal tot rust, maar kun je ook genieten van alle activiteiten die Bonaire te bieden heeft.

Wat bieden wij?
Resort Bonaire biedt jou een uitdagende en zeer afwisselende stage binnen een hecht team van harde werkers, met een open en informele bedrijfscultuur.

Reageren kan door je CV en motivatie te sturen naar ronnie.van.santen@resortbonaire.nl t.a.v. Ronnie van Santen.

Leave a comment