Vacature: Medewerker huishoudelijke dienst (ft)

Voor ons resort zijn wij op zoek naar:

Medewerker huishoudelijke dienst (fulltime)

Profiel:
Als medewerker huishoudelijke dienst zorg je ervoor dat alle appartementen en faciliteiten van Resort Bonaire hygiënisch en schoon zijn. Aan de hand van de in- en uitchecklijsten zorg je ervoor dat de appartementen stralend schoon zijn, voorzien zijn van fris beddengoed en inventariseer je mogelijke mankementen die voorholpen dienen te worden voordat de volgende gasten arriveren. Naast het schoonhouden van de appartementen, zorg je ervoor dat de faciliteiten van het resort er altijd schoon en verzorgd uit zien.

Functie-eisen:
Wij zijn op zoek naar een medewerker huishoudelijke dienst die voldoet aan de volgende eisen:

  • Je voert alle werkzaamheden met grote nauwkeurigheid en zelfstandig uit.
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en kunt goed zelfstandig werken.
  • Je bent behulpzaam en gastgericht in de uitvoering van jouw werkzaamheden.
  • Je bent flexibel inzetbaar en altijd bereid om bij te springen op piekmomenten.

Wie zijn wij?
Resort Bonaire is een splinternieuw resort in Kralendijk op het schitterende eiland Bonaire. Gelegen in het Caribische gebied, heeft dit resort alles in huis voor een zonnige vakantie. Hier komen gasten helemaal tot rust en kunnen zij genieten van alle activiteiten die Bonaire te bieden heeft. Alle voorzieningen en de appartementen worden op dit moment gebouwd. Vanaf 1 november zullen we de eerste gasten verwelkomen op Resort Bonaire.

Wat bieden wij?
Resort Bonaire biedt jou een uitdagende en zeer afwisselende baan binnen een professioneel en vooruitstrevend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur.

Reageren doe je door een mail te sturen met jouw CV en motivatiebrief naar: info@resortbonaire.nl t.a.v. Afdeling personeelszaken. Voor meer informatie kun je terecht op www.resortbonaire.nl/vacatures of bellen naar +599 717-1776.

Leave a comment