HR-Adviseur op Bonaire (Zorg)

€2.900 – €4.100 per maand – Tijdelijk thuiswerken

Wie zijn wij?

Fundashon Mariadal (FM) is een dynamische zorginstelling op Bonaire. FM levert in een Nederlands Caribische setting zorg- en dienstverlening op Europees-Nederlands niveau aan zorgvragers in de klinische, poliklinische-, ambulante- en thuissituatie. Bij Fundashon Mariadal werken ruim 600 medewerkers.

FM is volop in ontwikkeling. Dit geldt ook voor de afdeling HR. De afdeling is bezig met het verder professionaliseren van het HR beleid. Dit betekent onder meer het functiehuis actualiseren, roosterbeleid, invoeren HR cyclus, recruitment en het klantgericht ondersteunen van leidinggevenden en teamcoördinatoren.

Wat ga je doen?

Als HR adviseur werk je voor een bepaald deel van de organisatie. Je bent voor leidinggevenden, teamcoördinatoren en de teams het eerste aanspreekpunt voor alle HR aangelegenheden. Hieronder verstaan wij onder meer personeelsontwikkeling, coaching van teamcoördinatoren en samenwerking binnen teams. Je hebt genoeg inhoudelijke bagage om als sparringpartner voor het MT op te treden met betrekking tot de ontwikkeling van het HR beleid van Fundashon Mariadal. Je participeert in projecten en bent in staat een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de nieuwe rol voor HR, die meer tactisch en strategisch van aard is.

Wat heb je te bieden?

Je hebt minimaal een, afgeronde opleiding op HBO niveau (bij voorkeur P&A). Je hebt (bij voorkeur) ruime werkervaring in het vak en een heldere visie op HR. Je bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren, bent tactvol en gericht op concrete resultaten. Je hebt een op samenwerking gerichte instelling en kunt goed met cultuurverschillen omgaan. Gezien het krachtenveld waarin je opereert is het nodig dat je stevig in je schoenen staat en niet al te snel ‘in de stress’ schiet. Als je je goed in het Papiaments kunt uitdrukken of bereid bent om het te leren is dat een pré.

Wat hebben wij te bieden?

Een interessante, afwisselende en uitdagende baan binnen een zorg vernieuwende organisatie. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao 2019 – 2021 van Fundashon Mariadal. Het salaris bedraagt minimaal USD 3289 en maximaal USD 4679 bruto per maand, FWG 55, bij een fulltime dienstverband (40 uur p/w).

Wij betalen de tickets naar Bonaire voor jou en eventuele gezinsleden. De eerste twee maanden huisvesting zijn voor onze rekening en wij geven je een tegemoetkoming in de verhuiskosten.

De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar, met de intentie om te verlengen of over te gaan op een vast dienstverband. Dit betekent niet dat als als je naar Bonaire komt je meteen al je schepen achter je hoeft te verbranden. Na drie maanden is er een evaluatie moment, je kunt dan beslissen of je een langdurige werkrelatie met FM wilt aangaan.

Voor informatie over deze functie kun je terecht bij Henk Veldkamp (programmamanager HR). Telefoon in Europees Nederland: 0624625978.

Stuur je sollicitatie voor 9 november 2020 ter attentie van Henk Veldkamp.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Pensioen
  • Vakantiegeld
  • Dertiende maand / Eindejaars Bonus

Soort dienstverband: Fulltime

Salaris: €2.900,00 – €4.100,00 per maand

Ervaring:

  • Ervaring in de zorg: 1 jaar (Aanbevolen)
  • HR medewerker: 1 jaar (Vereist)

Opleiding:

  • HBO (Aanbevolen)

Thuiswerken:

  • Tijdelijk vanwege COVID-19

Leave a comment