Vacature IC Verpleegkundige Bonaire

Altijd al een tijdje in het buitenland willen wonen en ervaring willen opdoen waar je je hele leven met een grote glimlach naar terugkijkt? Kom dan als IC Verpleegkundige Bonaire in het Fundashon Mariadal ziekenhuis werken! Tot eind 2020 zijn wij op zoek naar ervaren IC verpleegkundigen die voor minimaal 3 maanden naar dit kleinschalige eiland willen vertrekken! Deze vacature is onderdeel van een speciaal COVID-19 project, opgezet door het Ministerie van Volksgezondheid.

Voor alle waarnemingen geldt dat hoe langer jij beschikbaar bent, hoe eerder het ziekenhuis jou aan zal nemen. Hun voorkeur gaat uit naar een IC verpleegkundige Bonaire die zich voor 6 tot 12 maanden op het eiland wil vestigen.

In deze situatie is het Ministerie van Volksgezondheid onze opdrachtgever en zal je via Healthz bij het Fundashon Mariadal worden gedetacheerd. Anders dan normaal kom je dus niet bij het ziekenhuis, maar bij ons in dienst. Wij zullen een contract opstellen voor de duur van de opdracht en je wordt door ons uitbetaald. Tickets, huisvesting en autohuur worden gedurende jouw werkperiode voor je geregeld. Ook als je werkzaam bent als ZZP’er kunnen wij jou voorstellen.

Jouw werkplek op Bonaire. 

Het Fundashon Mariadal is het enige ziekenhuis op Bonaire en is een algemeen ziekenhuis dat streeft naar voortdurende verbetering van kwaliteit en veiligheid. Er worden diverse basisspecialismen uitgeoefend. Het ziekenhuis beschikt over 36 verpleegbedden en zes bedden voor Special Care. Als er voor een patiënt zorg nodig is wat niet in het Fundashon Mariadal uitgevoerd kan worden, zal de patiënt met de Air ambulance naar bijvoorbeeld Colombia worden gebracht.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een diploma ICU Verpleegkundige op zak
 • Je beschikt over een geldige BIG registratie
 • Voldoende werkervaring als Intensive Care Verpleegkundige
 • Jij hebt geen probleem met het werken van een 40-urige werkweek. Dit is de norm binnen het ziekenhuis
 • Beschikbaarheid in overleg
 • Je bent een enthousiasteling die staat te springen voor een buitenlandse uitdaging
 • Flexibele instelling en daarnaast sta je bekend als sociaal dier, collegiaal en een echte doorzetter
 • Je hebt geen probleem met het werken van een 40-urige werkweek. Dit is de norm binnen het ziekenhuis
 • Vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van de Spaanse taal is een pré. Je bent bereid om Papiamento te leren

Wat mag je van ons verwachten?

 • Salaris volgens de CAO Nederlandse Ziekenhuizen. Wij schalen je in op basis van je huidige salaris en ervaringsjaren
 • We bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden voor de duur van de opdracht met mogelijkheid tot verlengen
 • Gedurende jouw deelname aan het COVID-19 project ontvang je een maandelijkse toeslag op het salaris
 • Begeleiding door Healthz op het gebied van jouw reis, verblijf en werkomstandigheden. Vanaf het begintraject tot het eind van jouw verblijfsperiode
 • Een retourticket Nederland – Bonaire
 • Huisvesting en autohuur worden voor je verzorgd en vergoed
 • Als het past binnen het tijdspad dan krijg je voor jouw vertrek een basisles Papiaments van ons
 • Ieder kwartaal organiseren wij een kennismakingsborrel voor de vertrekkende Caribbean kandidaten
 • En het allerbelangrijkst… een ervaring die je nooit meer gaat vergeten

Werken op de Caribbean is te gek. Al zeggen we het zelf.

Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten en Sint Eustatius. Alle eilanden zijn enorm verschillend in woon- en werkcultuur. Het leven en werken op de Caribbean is enorme uitdaging en als je daar een tropische omgeving bij optelt, dan klinkt het natuurlijk als een grote droom. En dat is het ook, maar wel eentje waarbij je ervoor kiest om te werken. In je vrije tijd is er volop ruimte voor zon, strand en alle leuke dingen die de eilanden bieden, maar het wordt niet gewaardeerd als dit op de werkvloer een rol gaat spelen. Jij krijgt een kans die voor jouw lokale collega’s niet vanzelfsprekend is. Als je via Healthz naar de Caribbean vertrekt, dan vinden wij het belangrijk dat je daar bewust van bent.

Laten we kennismaken!

Raak jij enthousiast na het lezen van de vacature van IC verpleegkundige Bonaire? Herken jij jezelf in de bovenstaande eisen? Dan willen we graag met je in gesprek! Vul het formulier hieronder in of mail naar info@healthz.eu. Heb je meer vragen of wil je ons spreken over de routing of de vacature? Neem dan eens contact op met Marjolijn Vlaar op +31 (0)20-244 3798.

Leave a comment