Docent Geschiedenis

SGB is per direct op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame docent geschiedenis (1 fte) voor de Unit Liseo Boneriano

Scholengemeenschap Bonaire (SGB) zet zich in om de unieke talenten van iedere leerling en student te stimuleren door een omgeving te creëren waarin de persoon zich kan ontwikkelen tot een zelfstandig functionerend individu, toegerust op een dynamische samenleving. 

SGB biedt een samenhangend geheel van voorzieningen op het gebied van het voortgezet en beroepsonderwijs en begeleiding van leerlingen en studenten op Bonaire. 

Wat ga je doen?

Je verzorgt interessante en uitdagende lessen geschiedenis. Je motiveert, inspireert en stimuleert leerlingen tot het leren leren, speelt in op de leefwereld van leerlingen en begeleidt leerlingen met leer- en gedragsvraagstukken. Je initieert, in overleg met jouw team, structurele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen. Je bevordert de sociale en persoonlijke ontwikkeling, creëert samen met jouw collega’s een veilig leer- en leefklimaat. Je levert uiteraard een positieve bijdrage aan jouw team en onderwijsontwikkeling en coacht collega’s om samen de teamdoelen te bereiken.

Wat vragen wij van je?

Je beschikt over minimaal een tweedegraads lesbevoegdheid geschiedenis. Je hebt alles organisatorisch goed geregeld en uiteraard ben je pedagogisch en didactisch sterk waardoor je ook goed kunt differentiëren. Je kunt goed samenwerken en overlegt op professionele wijze met de vakgroep over o.a. de lesinhoud.  Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel. Je integreert jouw 21st century skills in de lessen. Bij voorkeur heb je minimaal drie jaren leservaring als docent geschiedenis.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in het havo-team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Als docent word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal LB met een max. van 3927 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals  een eindejaarsuitkering. We starten met een contract voor 6 maanden. Een verlenging behoort zeker tot de mogelijkheden.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 15 september 2020. Rechtsboven aan deze pagina vind je een knop waarmee je kan solliciteren. Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma’s achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.

Heb je vragen, neem dan contact op met mw. Barbara Sol, Unit Directeur van LiseoTel +599-7157580  of: Barbara.Sol@sgbonaire.com

Vacature gegevens

01-09-2020
15-09-2020
41,50
Bepaalde tijd
1,00
01-09-2020
Schaal LB

Leave a comment