Restaurant Manager

Heb jij net de Hogere Hotelschool afgerond en zie jij een baan als RESTAURANTMANAGER in het Caribische deel van Nederland wel zitten? Dan hebben wij mogelijk de baan voor jou!
Ter versterking van de afdeling Food & Beverage zijn wij voor onze resortrestaurants Blennies en Ingridients op zoek naar een gedreven collega.

Restaurant Manager

– Blennies Pool Bar en Ingridients Restaurant te Buddy Dive Resort Bonaire –

Ons prachtige Duikresort biedt naast een uitgelezen plek om heerlijk te duiken, mogelijkheid tot genieten in onze restaurants aan de waterkant. De Blennies Poolbar is een ontmoetingsplaats voor zowel onze gasten, als de inwoners van het eiland. Men kan hier genieten van een hapje en een drankje, bijvoorbeeld ontbijt, lunch, diner of een ontspannen bezoek aan het Happy Hour met muziek. Het restaurant biedt plaats aan ruim 100 gasten en is geopend van 07.30 uur tot 23.00 uur. Bij Ingridients kan men genieten van heerlijk Mediterraans tafelen op een toplocatie.
Als restaurantmanager, ben je verantwoordelijk voor de planning, begeleiding en aansturing van het team, alsmede voor de bestellingen en de algehele operatie van beide restaurants. Samen met je collega-managers zorg je ervoor dat alles goed verloopt.

Voor deze afwisselende functie zoeken wij een meewerkend manager, met een uitmuntend gevoel voor gastvrijheid, iemand die goed overzicht kan bewaren, stressbestendig is en meedenkt! Tevens ben je in staat om ideeën in acties te vertalen.

Taken en Verantwoordelijkheden

 • Leidinggeven aan en motiveren van het team (omstreeks 20 personen)
 • Meewerken in het restaurant, opnemen van bestellingen, gasten adviseren over menu- en wijnkeuze en zorg dragen voor het serveren van bestelde gerechten en dranken
 • Het in praktijk opleiden van jonge en gemotiveerde medewerk(st)ers
 • Organiseren van speciale acties en promoties samen met het team én onze Sales & Marketing afdeling
 • Het opbouwen en onderhouden van het vaste gastenbestand
 • Bestellen plaatsen en voorraden beheren, het verzorgen van de (financiële) administratie, zoals alle kassahandelingen-/afdrachten en de dagrapportrage
 • Actieve deelname aan het F&B Management Team

Profiel

 • Recent afgeronde opleiding Hogere Hotelschool
 • Aantoonbare Horeca-ervaring
 • Bij voorkeur in bezit van een erkend leermeesterdiploma SVH
 • Natuurlijke leidinggevende capaciteiten
 • Communicatief sterk
 • Positief, gastgericht, team player, stressbestendig, representatief, flexibel

Wij bieden
Een attractief salaris, een fulltime baan met veel afwisseling in een gevestigd duikresort, waarbij je onderdeel uitmaakt van een gedreven team. Werken in een prettige informele werksfeer, in een prachtige omgeving van een toonaangevende organisatie op het eiland. Voorts bieden wij een gratis kennismakingsduik, korting op duikcursussen, korting in de duikshop en speciale tarieven bij twee verschillende sportscholen op het eiland.

Onderdeel worden van onze Buddy Familie?
Herken je jezelf en wens je in een uitdagende omgeving aan de slag te gaan, zend dan je motivatiebrief voorzien van Curriculum Vitae, via e-mail naar de collega’s van de afdeling Human Resources: humanresources@buddydive.com

Leave a comment