Medisch manager Fundashon Mariadal

Spreekt dit jou aan?

Jij ambieert een volgende carrièrestap. Management, inhoud óf een andere omgeving? Deze vacature op Bonaire combineert deze drie ingrediënten!

Jouw nieuwe baan

Management is zelden simpel. En een goede oplossing is nooit pasklaar. Daarom is het ziekenhuis Fundashon Mariadal (FM) op Bonaire op zoek naar een flexibel ingestelde medisch manager met uitstekende leiderschapskwaliteiten. Deze baan in het ziekenhuis op Bonaire biedt jou een verrassende werkplek voor toekomst én carrière.

Jij hebt kennis van zaken en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. FM geeft jou de ruimte om te kijken hoe de werkzaamheden beter, efficiënter of gemakkelijker uitgevoerd kunnen worden. Het ziekenhuis is snel gegroeid de laatste jaren en zal de komende tijd een volgende verbeterslag maken wat betreft de kwaliteit van zorg. Medische en paramedische zorg op hoog niveau is hierbij van cruciaal belang.

Jij levert een bijdrage aan de werving en planning van (para)medici. In het kader van de samenwerking met Amsterdam UMC houd je je bezig met detachering van specialisten. Zo nodig coach en begeleid je de zorgprofessionals zodat ze zich snel thuis voelen en zich de werkwijze en cultuur van FM eigen maken. In deze functie werk je nauw samen met de ziekenhuizen op de andere Caribische eilanden, Colombia en natuurlijk het Amsterdam UMC in Nederland. De jumelage met Amsterdam UMC verdient bijzondere aandacht en steeds opnieuw moet de samenwerking en alle ontwikkelingen in de zorg tegen het licht gehouden worden. Je coördineert de medische zorg binnen FM en je bent het eerste aanspreekpunt voor de medici en paramedici. Ook maak je deel uit van het managementteam van Fundashon Mariadal dat verder bestaat uit de manager bedrijfsvoering, de manager finance & control en de manager zorg. Je rapporteert rechtstreeks aan de raad van bestuur.

Wat breng je mee?

Je bent een medicus met ruime ervaring in het ziekenhuis. De patiënt staat voor jou altijd centraal. Als manager heb je affiniteit met de cultuur van Caribisch Nederland en weet je een brug te slaan tussen de Europees Nederlandse werkwijze en cultuur en die van Caribisch Nederland. FM in het bijzonder. Naast de vakinhoudelijke werkzaamheden die je uitvoert, zit leidinggeven en management in jouw bloed.

Jouw senioriteit is van grote waarde voor de specialisten in het ziekenhuis. Als ‘people manager’ heb je oog voor de individuele behoeften en drijfveren van de specialisten en de rest van het team. Je weet een veilige omgeving te creëren waarbij de communicatie open is en waarbij feedback constructief kan worden.

Vanzelfsprekend ben je bereid je voor langere tijd te vestigen op het prachtige eiland Bonaire.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een boeiende baan ligt er bij FM ook een mooi arbeidsvoorwaardenpakket voor je klaar.

  • De honorering is in overeenstemming met het niveau van de functie en mede afhankelijk van jouw ervaring.
  • Je kunt gebruik maken van een vergoeding voor de vliegtickets en verhuizing.
  • Er zijn binnen FM mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen.
  • FM bied je de mogelijkheid om als medicus te kunnen blijven praktiseren.

Jouw nieuwe werkplek

FM is een dynamische zorginstelling op Bonaire met een open cultuur. FM levert in een Nederlands Caribische setting zorg- en dienstverlening op Europees-Nederlands niveau aan zorgvragers in de klinische, poliklinische, ambulante- en thuissituatie.

Bij FM werken ruim vijfhonderd medewerkers. De medische zorg wordt gerealiseerd door medici via een samenwerkingsverband met Amsterdam UMC (Jumelage), visiterende specialisten uit de regio en medici in eigen dienst. FM levert tachtig procent van de behoefte aan medische zorg op Bonaire en heeft daarom een breed aanbod van medische specialismen.

Verdere informatie

Ben jij klaar voor de reis naar jouw droombaan?
BKV neemt alle sollicitaties exclusief in behandeling voor Fundashon Mariadal en maakt een eerste selectie. Voor uitgebreide informatie kun je contact opnemen met Senior Consultant Healthcare Ingrid Denissen + 31 888 – 22 55 88 of mobiel + 31 6 – 51 10 24 47. Haar e-mailadres: i.denissen@bkvgroup.eu Zowel vakinhoudelijk als wat betreft de sollicitatieprocedure.

Colliciteer hier: https://bkv.jobs/nl/vacatures/medisch-manager–directeur/medisch-manager-ziekenhuis-fundashon-mariadal-bonaire-kralendijk/sollicitatie-start#medisch-manager-ziekenhuis-fundashon-mariadal-bonaire

Leave a comment