Doktersassistent op Bonaire

Ben jij op zoek naar een zonnige uitdaging in Caribisch Nederland? In verband met de uitbreiding van onze huisartsenpraktijk naar een medisch centrum zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Wij zoeken een enthousiaste, zelfstandig werkende en ervaren doktersassistent met affiniteit met vooral de lokale en regionale bevolking.

Je voelt je lekker in je vel met patiënten en collega’s uit verschillende culturen en afkomst. Uiteraard ben je BIG geregistreerd en je beheerst de talen Papiamentu, Nederlands en Engels. Spaans is een pre. Je hebt ervaring met huisartsen informatie systemen als Promedico en SQ-Lapius of bereid een cursus te volgen.

Het gaat hierbij om een laagdrempelige werkomgeving met professionele collega’s en een snel groeiend patiëntenbestand. De nieuw verbouwde spreekkamers zijn modern ingericht met alle benodigde instrumenten en faciliteiten. Als organisatie vinden wij het belangrijk om een duurzame vertrouwensrelatie te onderhouden met onze patiënten.

In jouw eigen spreekuur doe je bijvoorbeeld uitstrijkjes, wondbehandelingen en ECG’s. Daarnaast ondersteun je de huisartsenpraktijk met administratieve werkzaamheden, telefonische triage en bij de balie.

We werken nauw samen met de publieke en particuliere zorgverzekeraars maar we hebben ook toeristen in ons klantenbestand. Onze nieuwe collega is bereid minimaal drie tot vijf dagen per week aan de slag te gaan als zelfstandige/freelancer met een uurtarief of door bij ons in loondienst te treden.

Ben je geïnteresseerd in deze baan op Bonaire? Dan kun je uiterlijk op zondag 23 augustus 2020 jouw motivatie en Curriculum Vitae mailen naar Bonaire Medical Clinic met vacaturehuisartsen@gmail.com Jouw sollicitatie zullen wij vertrouwelijk behandelen. Ben jij onze nieuwe doktersassistent?

Branche: Zorg / Welzijn
Functiegroep: Medisch / verzorging
Werk / Denkniveau: MBO
Leidinggevend: Nee
Vereiste talenkennis: Engels Nederlands Papiaments
Vacature gaat in per : 31/07/2020
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: Bonaire Medical Clinic
Plaats: Bonaire

Leave a comment