Ziekenhuisartsen

Heb jij altijd al eens voor een tijdje in het buitenland willen wonen en werken? Grijp dan nu je kans! Wij zijn op zoek naar twee ziekenhuisartsen met SEH/IC ervaring voor een uitdagende functie als ziekenhuisarts op Bonaire! De periode van aanstelling is voor drie tot zes maanden en startdatum is in overleg. Heb jij een geldig ATLS certificaat en interesse om een periode in het buitenland aan de slag te gaan? Dan is deze vacature interessant voor jou!

Het ziekenhuis op Bonaire

Je komt te werken in het Fundashon Mariadal, dat altijd al een dynamische organisatie is geweest. Nadat Bonaire echter een gemeente geworden is van Nederland, zijn de ontwikkelingen in een stroomversnelling geraakt. Het Fundashion Mariadal wil de kwaliteit van de zorg nog verder verbeteren. Hun doel is om de inwoners van Bonaire een betere kans op herstel te bieden. Iedereen binnen het ziekenhuis zet zich hiervoor in om dit te realiseren.

Werken als arts op Bonaire

Als ziekenhuisarts word je onder andere ingezet voor het verlenen van acute hulp bij patiënten op de afdeling SEH, waarbij je een beroep kunt doen op specialisten interne geneeskunde, chirurgie, gynaecologie en anesthesie. Daarnaast ben je in een 24 uur dienstenrooster de spil tussen specialist, huisarts en patiënt. Je werkt onder supervisie van Nederlandse academische specialisten die door middel van bedside teaching directe kennis en vaardigheden zullen overdragen.

En verder?

Verder vang je samen met de verpleegkundigen patiënten op en bepaalt de medische urgentie (triage). Je neemt een anamnese af, verricht lichamelijk onderzoek en beoordeelt de noodzaak tot het inschakelen van andere disciplines en/of het aanvragen van aanvullend onderzoek. Tevens stel je een diagnose en bepaal je het behandelplan. Jij bepaalt de medische urgentie en start met noodzakelijke behandeling en treft zo nodig maatregelen ter stabilisatie of verbetering van de toestand van de patiënt. In acute situaties verricht je medisch-technische handelingen. Overigens verricht je kleine chirurgische en traumatologische behandelingen, na overleg en ter beoordeling van de desbetreffende specialismen. Je informeert patiënten en diens relaties betreffende diagnoses en behandelingen. Daarnaast verwijs je patiënten door voor verdere behandeling of besluit tot opname van de patiënt. Daarbij draag je bij een opname zorg voor de medische overdracht aan de betreffende medisch specialist.

Wij vragen:

  • Een afgeronde opleiding tot basisarts;
  • Geldige BIG-registratie;
  • Minimaal één jaar ervaring op de afdeling Spoedeisende Hulp of Intensive Care;
  • ATLS-certificatie of bent bereid deze te behalen (in Nederland of op Bonaire);
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden en kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken;
  • Iemand met een flexibele instelling en die stevig in zijn/haar schoenen staat.

Wij bieden:

  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
  • Vanuit TMI Caribbean begeleiding en ondersteuning in het volledige proces;
  • Retourticket Nederland – Bonaire en vergoeding vliegticket voor partner en/of kinderen indien zij voor de gehele periode meegaan;
  • Huisvesting wordt de eerste twee maanden geregeld en vergoed;
  • Vergoeding verhuiskosten;
  • Een onvergetelijke internationale ervaring!

Solliciteer hier:

Meld je aan bij TMI

Leave a comment