Medewerker post

De afdeling Post & Archief van de directie Bedrijfsvoering & Ondersteuning is belast met de ondersteuning van het bestuurscollege en het ambtelijk apparaat. Deze ondersteuning heeft betrekking op de uitvoering van postbehandeling, archiefbeheer en documentatiebeheer voor het openbaar lichaam Bonaire.

 De afdeling Post & Archief is op de korte termijn op zoek naar een gedreven flexibele en resultaatgerichte

Medewerker post

Wat ga je doen?

  • Je houdt je bezig met de ingekomen poststukken en zorgt voor bewaking van de inkomende en uitgaande poststukken. Je sorteert en klasseert gevarieerde documenten, ook controleer je uitgaande stukken.
  • Je houdt een verblijfplaatsadministratie en voortgangscontrolesysteem bij. Op verzoek verstrek je inlichtingen over de verblijfplaats van documenten en over de behandelingsprocedures.

Waar moet je minimaal aan voldoen?

  • Je dient minimaal een MBO opleiding te hebben voltooid,  aangevuld met onder andere de vakopleiding LIDA. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed. Papiamentu is een pré. Dienstverlenende vaardigheden zijn in belang van deze functie.
  • Daarnaast kun je ook zelfstandig werken.

Het salaris bedraagt minimaal $ 1412, = (aanloopschaal 4) en maximaal $ 2254, = (functieschaal 5).

GEÏNTERESSEERD?

Stuur je sollicitatie vergezeld van een CV uiterlijk 11 juni 2020 aan het Bestuurscollege van het openbaar lichaam Bonaire, t.a.v. Afdeling P&O, Plasa Reina Wilhelmina 1, Kralendijk, Bonaire.

Bij voorkeur ontvangen wij je sollicitatie per email: solliciteren@bonairegov.com.

Voor nadere informatie of een uitgebreid functieprofiel kan je contact opnemen met leidinggevende mw. Lucia Anthony-Evertsz tel. +599 715 5330 tst. 2321 of Beleidsadviseur Patricia Gerritzen-Veen tel. +599 715 5330 tst. 2122.

Branche: Overheid
Functiegroep: Administratief en secretarieel
Werk / Denkniveau: MBO
Leidinggevend: Nee
Vereiste talenkennis: Nederlands Papiaments
Vacature gaat in per : 09/06/2020
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: Openbaar Lichaam Bonaire
Plaats: Bonaire
Contactpersoon: Lucia Anthony-Evertsz

Leave a comment