Workshop: Budgetteren en voorspellen Cashflow

Workshop: Budgetteren en voorspellen Cashflow, Bonaire, Dutch Caribbean

Deze workshop zal of verplaatst worden of online gehouden worden via een webinar. Dit in verband met de situatie rond het Corona virus. We houden je op hoogte van de uiteindelijk uitkomst hiervan,

Neem het financieel management in eigen hand en krijg grip op je (financiële) organisatie.

Je werkt hard in je bedrijf en toch staat er niet veel geld op de bank en je vraagt je af waar al het geld heen gaat. Je zou graag hier meer rust in willen hebben en weten wat er financieel gebeurt in je bedrijf en te zorgen dat je geld overhoudt en rekeningen makkelijker kan betalen.

Als je goed geïnformeerd bent kun je goed sturen in je financiële situatie. Jouw financiële administratie zorgt ervoor dat je voldoende inzicht hebt in de positie van de onderneming. Verder stelt

een goede financiële administratie je in staat om tijdig en overtuigend verantwoording van je zakendoen af te leggen, bijvoorbeeld als de Belastingdienst je daarom vraagt of wanneer de bank bewijsstukken wil zien bij jouw positieve verhaal en om onderbouwde beslissingen te nemen.

In deze workshop ‘budgetteren en cashflow” wordt alles op een rijtje gezet wat belangrijk is voor het grip krijgen en houden op je financiën. Je gaat dan ook direct aan de slag met je eigen bedrijf en we werken hands-on in het opstellen van een budget en een cashflow overzicht. Hierdoor heb je na de cursus direct grip op je financiële situatie.

Datum: Tuesday, March 24, 2020 at 8:30 AM – 12:30 PM.

Plaats: Actioncoach Bonaire, Dutch Caribbean.

Voor meer informatie, bezoek het officiële Facebook-evenement.