Docent Scheikunde en Natuurkunde

SGB is per direct op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame

Docent Scheikunde en Natuurkunde

(1 fte) op Liseo Boneriano

Scholengemeenschap Bonaire (SGB) zet zich in om de unieke talenten van elke leerling en student te stimuleren door een omgeving te creëren waarin de persoon zich kan ontwikkelen tot een zelfstandig functionerend individu, toegerust op een dynamische samenleving.

SGB biedt een samenhangend geheel van voorzieningen op het gebied van het voortgezet- en beroepsonderwijs en begeleiding van leerlingen en studenten op Bonaire.

Wat ga je doen?

Je verzorgt interessante uitdagende lessen Scheikunde en  Natuurkunde. Je motiveert, inspireert en stimuleert leerlingen tot het leren leren, speelt in op de leefwereld van leerlingen en begeleidt leerlingen met leer- en gedragsvraagstukken. Je initieert, in overleg met jouw team, structurele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen.

Je bevordert de sociale en persoonlijke ontwikkeling creëert samen met je collegae een veilig leer- en leefklimaat. Je levert uiteraard een positieve bijdrage aan jouw team en onderwijsontwikkeling en coacht collegae om samen de teamdoelen te bereiken.

Wat vragen wij van je?

Je hebt minimaal een relevante HBO lerarenopleiding voltooid en beschikt daardoor over minimaal een tweedegraads lesbevoegdheid voor Scheikunde en/of Natuurkunde.

Je hebt alles organisatorisch goed geregeld en uiteraard ben je pedagogisch en didactisch sterk waardoor je ook goed kunt differentiëren. Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel. Je integreert jouw 21 st century skills in de lessen. Bij voorkeur heb je minimaal drie jaren leservaring als docent met ervaring in het geven van lessen aan de examenklassen MAVO/HAVO/VWO.

Wat bieden wij?

Je werkt voor het MAVO/HAVO/VWO team. Dit zijn  kleine teams die nauw samenwerken en gekenmerkt worden door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Als docent word je gewaardeerd om jouw proactieve houding, jouw verantwoordelijkheid en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken die je vervult (schaal LB met een max. van 3927 USD bruto of al naar gelang de werkervaring schaal LC met een max van 4460 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 6 januari 2020. Door op de beneden vermelde link te drukken (of te kopiëren in de internet-adresbalk) word je doorverwezen naar onze Sollicitanten Self Service met verdere instructies om te solliciteren.

https://werkenbij.sgbonaire.info

Heb je vragen, neem dan contact op met de Unit Directeur van Liseo Boneriano; mw. L. Hercules:

Tel +599 7157580 of: Lilianne.Hercules@sgbonaire.com

Let wel: de sollicitatiebrieven en CV’s dien je via de link in te leveren en niet te richten aan de unit directeur.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.